Juomapaketit: Nosta malja viihtymiselle

Juomapakettiemme ansiosta voit keskittyä nauttimaan lomastasi!

Lomalla olet tavallista huolettomammalla mielellä. Kun haluat lomasi olevan täydellinen, tutustu juomapaketteihimme. Risteilyllä et voi tietää etukäteen, milloin haluat kohottaa maljan: Suosikkijoukkueesi voittaessa, uusia ystävyyksiä luotaessa tai kun tahdot vain juoda maljan elämälle. Jos haluat nauttia drinkeistä, alkoholia sisältävistä tai alkoholittomista, laskematta niitä, sinulle löytyy aina sopiva juomapaketti, vaikka haluaisit vain vettä tai virvoitusjuomia aterioiden aikana. Costa Cruise risteilyn mukavuudet on tarkoitettu kaikille, sekä aikuisille että lapsille.

PRANZO & CENA

(VÄHINTÄÄN 18-VUOTIAILLE) Tämä on oikea paketti oikealla hinnalla jokaiselle, joka haluaa aterioillaan juoda lasin viiniä tai kylmän oluen! Voit joka päivä, sekä lounaalla että päivällisaikaan, valita lasissa tarjoiltavan juomasi runsaasta valikoimasta viinejä, oluita ja virvoitusjuomia.

Hinnat vaihtelevat vuodenajasta ja laivasta riippuen.

Kaikkien saman hytin matkustajien on ostettava paketti, niitä ei myydä kullekin erikseen.

Ilmoitettu hinta sisältää 15 % tarjoilupalkkion.

Pranzo & Cena Giovani

(4 - 17-VUOTIAILLE) Nuorimmat vieraamme voivat juoda lempivirvoitusjuomiaan ja kivennäisvettä lasissa tarjoiltuna aterioiden aikoina ravintolassa ja buffetissa hyvin edulliseen hintaan.

Kaikkien saman hytin matkustajien on ostettava paketti, niitä ei myydä kullekin erikseen.

Ilmoitettu hinta sisältää 15 % tarjoilupalkkion.

Brindiamo

(VÄHINTÄÄN 18-VUOTIAILLE) Ihanteellinen paketti vieraille, jotka haluavat rentoutua ja saada suosikkidrinkkinsä lasissa tarjoiltuna milloin tahansa päivän mittaan. Kahvia ja cappuccinoja, kun tahdot lisäenergiaa, piristäviä virvoitusjuomia ja oluita altaalla nautittavaksi, suosituimpia aperitiiveja ja hyvä valikoima viinejä ja liköörejä. Hinnat vaihtelevat vuodenajasta ja laivasta riippuen.

Huomaa: Premium-merkkiset drinkit ja minibaarin tuotteet eivät sisälly pakettiin. Kaikkien saman hytin matkustajien on ostettava paketti, niitä ei myydä kullekin erikseen. Ilmoitettu hinta sisältää 15 % tarjoilupalkkion.

Più gusto

(VÄHINTÄÄN 18-VUOTIAILLE) Oikea resepti lomailijoille, jotka rakastavat erityisesti cocktaileja, ennen päivällistä ja sen jälkeen. Piristävien virvoitusjuomien, viinien, oluiden ja kahvin lisäksi Più Gusto sisältää vain pienellä lisämaksulla myös 34 erilaista alkoholia sisältävää tai alkoholitonta cocktailia, juomasekoitusten ja jäisten drinkkien valikoiman.

Hinnat vaihtelevat vuodenajasta ja laivasta riippuen.

Premium-merkkiset drinkit ja minibaarin tuotteet eivät sisälly pakettiin. Kaikkien saman hytin matkustajien on ostettava paketti. Ilmoitettu hinta sisältää 15 % tarjoilupalkkion.

Intenditore

(VÄHINTÄÄN 18-VUOTIAILLE) Liköörien ja samppanjan todellisille tuntijoille, jotka haluavat lomallaan nauttia kaikkein parhaista laatumerkeistä. Tämä paketti mahdollistaa premium-drinkkien nauttimisen sopivalla hinnalla: Rajoittamaton määrä lasissa tarjoiltuja drinkkejä, joiden hinnat yltävät baariemme listoilla 9 euroon. Olemme tämän paketin yhteydessä ajatelleet kaikkea, mitä saatat toivoa: Se sisältää minibaarin drinkit ja myös hyttiin tarjoillut drinkit. Todellisille juomien tuntijoille!

Hinnat vaihtelevat vuodenajasta ja laivasta riippuen.

Kaikkien saman hytin matkustajien on ostettava paketti, niitä ei myydä kullekin erikseen. Ilmoitettu hinta sisältää 15 % tarjoilupalkkion.

Giovani

(4 - 17-VUOTIAILLE) Suositellaan lapsille ja teini-ikäisille, jotka haluavat osallistua risteilyllään kaikkeen. Leikit, hyppely ja tutkimusretket tekevät heidät janoiseksi. Giovani-paketilla lapset ja teini-ikäiset voivat nauttia aina halutessaan virvoitusjuomia, kahvia, cappuccinoja, smoothie-juomia, tuoremehuja ja maukasta kuumaa kaakaota. Tämän paketin voi yhdistää johonkin aikuisten juomapaketeista - Brindiamo, Più Gusto tai Intenditore. Siihen sisältyy valikoima lasissa tarjoiltuja virvoitusjuomia ilman määrärajoitusta.

Hinnat vaihtelevat vuodenajasta ja laivasta riippuen.

Kaikkien saman hytin matkustajien on ostettava paketti. Ilmoitettu hinta sisältää 15 % tarjoilupalkkion.

Valitse risteilykuukautesi

 
  •  
     
     

Miten teet varaukset

VARAA VERKOSSA

Kaikki Costan risteilyt, reitit ja elämykset löydät online.

Valitse lähtöpäiväsi

HALUATKO KUTSUA TAKAISIN?

Jätä yhteystietosi ja valitse aika ja päivä yhteydenottoa meidän Costa Expert. (Phone apu Englanti)

Täytä lomake

SOITA COSTA-ASIANTUNTIJALLE

Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi maanantaista perjantaihin klo 9:00 - 18:00 puhelinnumerossa:

+39 010 4206099

Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi maanantaista perjantaihin klo 9:00 - 18:00
 

Vietä lomasi