Kaikki kannelle viihtymään!

Paljon monenlaista järjestettyä toimintaa nuorimmille 3-17-vuotiaille vieraillemme

COSTA-AJANVIETETTÄ LAPSILLE JA TEINI-IKÄISILLE

ILOA KAIKILLE JA ENEMMÄN RENTOUTUMISAIKAA VANHEMMILLE Laiva on ihmeellinen maailma tutkittavaksi Monilla laivoilla on Squok Club -alue lapsille ja erityinen vauvojen allas. Squok Club alueemme ovat erittäin suuria ja hyvin varustettuja. Niiden suunnittelussa on käytetty värejä ja kalusteita uudella tavalla. Niiden varustukseen kuuluvat uusimmat videopelit erilaisilla Xbox One konsoleilla ja Spin Master pelit, kuten kuuluisa Meccano, Spy Gear salaisille agenteille sekä Aquadoodle-taikamatto. Costa Fascinosa- ja Costa Favolosa-risteilijöillä on myös suurenmoiset ulkovesipuistot kahdessa kerroksessa ja niissä on vesipelejä sekä merirosvolaiva ja linna. Costa Diadema -risteilijällä lapsille varattu alue ulottuu kolmelle kannelle!

ILOA PIPSA POSSUN KERALLA

NUORILLE, 3-6-VUOTIAILLE VIERAILLE Laivaan nousun jälkeen kaikki lapset kutsutaan henkilökohtaisesti tapaamaan Pipsa Possua. Tämä kuuluisa possu esittäytyy nuorimmille vieraillemme heti, kun he nousevat laivaan. Tällöin on mahdollista otattaa myös matkamuistovalokuvia yhdessä kuuluisuuden kanssa. Jokaisella risteilyllä omistetaan kokonainen puuhapäivä Pipsa Possu -aiheiselle hauskanpidolle: väritettäviä piirustuksia, palapelejä, aarteenetsintää ja askartelua. Illalla kaikki suuntaavat diskoon tanssimaan Pipsan ja hänen Squok Club -ystäviensä kanssa! Lapset voivat myös syödä lounaan Pipsa Possun kanssa: erikoismenu todella erikoisella kattauksella, vain nuorimmille vieraillemme ja heidän perheilleen. Ja lopuksi paljon Pipsa Possu -vekottimia ja värikkäitä matkamuistoja kotiin vietäväksi tai lahjaksi parhaimmille ystäville.

MINI CLUB JA MAXI CLUB (3-11-VUOTIAAT LAPSET)

SOPIVAA TOIMINTAA KAIKILLE IKÄRYHMILLE Nuorimmille vieraillemme tarkoitettujen Pipsa Possu -teemaan liittyvien toimintojen lisäksi on paljon muita alueita hieman vanhempien lapsien viihdyttämiseen. Squok club alueella lapset voivat viihtyä täydessä rauhassa. Kerhot ovat avoinna koko päivän aamusta klo 9:00 keskiyöhön saakka. Tarjolla on muun muassa seuraavia toimintoja: - Aarteenetsintä - urheiluotteluita - tanssi ja karaokekilpailuja - pukuparaateja - teemajuhlia. Pätevän henkilöstömme tuki on käytettävissä maksutta kaikissa neljässä kerhossamme: Ilmoita lapsesi kerhoihin, kun nouset laivaan, ja saat yksityiskohtaisen ohjelman heille järjestettävästä toiminnasta.

TEENS CLUB (12-17-VUOTIAAT LAPSET)

UUSIEN YSTÄVIEN LÖYTÄMINEN ON HELPOMPAA KUIN KOSKAAN Club Junior (12-14-vuotiaat) ja Teen Club (15-17-vuotiaat) kerhoissamme teini-ikäiset voivat solmia uusia ystävyyksiä ja nauttia lomasta tavalla, joka heidän ikäisilleen sopii. Suosituimpia toimintoja ovat muun muassa: - Tanssi ja musiikkikurssit - urheiluottelut - uima allasjuhlat keskiyön uinteineen - pelit diskossa - teemapäivälliset. Ja jos juhlit syntymäpäivääsi, voit vuokrata kokonaisen alueen jännittäville high-tech -kutsuille kaikkien uusien ystäviesi kanssa! Pätevän henkilöstömme tuki on käytettävissä ilmaiseksi kaikissa kerhoissamme. Ilmoita teini-ikäisesi kerhoihin, kun nouset laivaan, ja saat yksityiskohtaisen ohjelman heille järjestettävästä toiminnasta.

"PÄIVÄ PRINSESSANA" JA "KAPTEENIHARJOITTELU"

AINUTLAATUINEN KOKEMUS Squok Club -viihdetiimimme voi pyynnöstä järjestää todella erityisen päivän sekä tytöille että pojille. Tytöille, jotka ovat aina halunneet olla prinsessoita, voimme toteuttaa unelman yhden päivän ajaksi. Tähän ainutlaatuiseen kokemukseen sisältyvät kampaaja ja meikkaus, ammattilaisvalokuvus ja tanssi isän kanssa oikeaksi prinsessaksi puettuna. Merielämää rakastavat pojat voivat viettää päivän "kapteeniharjoittelijana". Squok Club -tiimi opettaa poikia käyttämään alan työvälineitä kompassista lippuihin sekä jonkun verran merimiesten ammattisanastoa. Kapteeneiksi puettuina he voivat kuuluttaa säätiedotuksen ja osallistua erikoispäivälliselle pääravintolassa. Tarjoa lapsillesi nämä ainutlaatuiset kokemukset pienestä lisämaksusta.

Valitse risteilykuukautesi

 
  •  
     
     

Miten teet varaukset

VARAA VERKOSSA

Kaikki Costan risteilyt, reitit ja elämykset löydät online.

Valitse lähtöpäiväsi

HALUATKO KUTSUA TAKAISIN?

Jätä yhteystietosi ja valitse aika ja päivä yhteydenottoa meidän Costa Expert. (Phone apu Englanti)

Täytä lomake

SOITA COSTA-ASIANTUNTIJALLE

Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi maanantaista perjantaihin klo 9:00 - 18:00 puhelinnumerossa:

+39 010 4206099

Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi maanantaista perjantaihin klo 9:00 - 18:00
 

Vietä lomasi