Samsara Spa

En wellness-oase med udsigt over havet

I Samsara Spa forkæles gæsterne med en wellnessoplevelse af komplet lykke og foryngelse. Spa'et har behandlinger fra hele verden, der genoplader sanserne og vækker en dyb sind-krop forbindelse. Spa'et er et paradis, hvor tiden står stille; det ideelle sted at koble fra og slappe af, efter en spændende dag, hvor den nye destination er blevet udforsket.

Cabins and Suites

For gæster der udover spa'et, ønsker en wellnessoplevelse til søs, er Samsara Cabins and Suites den perfekte løsning. Foryngelsen begynder med rolige, fredelige omgivelser, og gæster der vælger en Samsara-class kabine, får en intim, raffineret og eksklusiv oplevelse. Alle Samsara Cabins and Suites er beliggende i et eksklusivt område på skibet i Samsara Spa'en; en lille oase hvor en privat glaselevator giver direkte adgang til spa-området. Hver detalje er designet med forkælelse i tankerne, lige fra brusebadsfiltre og luksuriøse sæber og lotioner, til økologiske bomuldslagner, pudemenu og et dejligt udvalg af te.

Samsara Restaurant

For gæster der ønsker at prøve noget andet! I en elegant opsætning kombinerer Samsara restauranten, Costa kokkenes kreativitet med de traditionelle ingredienser fra Stillehavets og Middelhavets køkkener. Frisk, lækker smag og nyskabende køkken, fuld af Asiens og Sydamerikas aromaer og krydderier, men tilberedt med middelhavsstilens hjerte. Stillehavsfusionsmenuen er en rigtig smagseksplosion!

Gym and Fitness

Costas superbe fitness-faciliteter og gruppeklasser tilbyder en fornøjelig måde at forblive energisk og afbalanceret under dit krydstogt. Fra daggry til solnedgang kan der vælges mellem en række øvelsesaktiviteter såsom gruppeyoga, pilates og cykling, til skræddersyede vægtløftningssessioner og personlig træning.

Thalassoterapi bade

Thalassoterapibadenes helbredende virkning har været kendt siden oldtiden. Med hver nedsænkning oplever gæsterne en energifyldt genoplivning af kroppens vitale energipunkter og en guddommelig muskelafslapning. Costas thalassoterapibade er netop opvarmet til kropstemperatur og beriget med salte fra Det Døde Hav.

Ansigtsbehandlinger

Huden er et af kroppens mest værdifulde og følsomme områder. Den påvirkes af alt du foretager dig i løbet af dagen. Regenererende ansigtsbehandlinger giver den perfekte beskyttelse mod de hårde elementer, vi udsættes for dagligt. Costa Cruises tilbyder gæsterne en bred vifte af ansigtsbehandlinger at vælge imellem, der fremmer en strålende og ungdommelig glød der kommer indefra. Blandt de mest populære er Collagen og Hydralift behandlinger.

Terapeutisk massage og nærende wraps

Massage er en terapeutisk behandling, der er blevet brugt helbredende og afbalancerende siden antikken. Hver behandling, lige fra balinesisk massage til aromastensterapi og zoneterapi, styrker energien og genopliver kroppen. Gæsterne kan også vælge mellem saliggørende plejepakninger og dampende lerbade, der passer perfekt til massagens helbredende egenskaber. Med en af disse behandlinger behøver gæsterne kun at koble fra og slappe af.

Ayurverdiske ritualer

Ayurvedisk massage bruges til at genoprette den fysiske og mentale balance og velvære. Hele kroppen masseres med harmoniske bevægelser, der tager hensyn til hvilke elementer de består af: luft, vand og ild. Gæsterne vælger mellem forskellige ritualer såsom Shirodhara og Shirobhyanga for at nå deres ideelle vej til indre balance. Derefter kan der nydes en delikat ayurvedisk infusion i det japanske te-værelse.

Salon og frisørsalon

Forkæl dig selv med de fornøjelser der følger med, at passe på dig selv. Tillad eksperthænder at opfriske din frisure med en ny klipning, farve eller den perfekte barbering. Blandt de mest populære skønheds- og barberbehandlinger er udsøgte hovedbundsmassager, samt manicure og pedicure - alt sammen med udsigt over det storslåede blå hav.

Benvenuti alla felicità al quadrato

Find de bedste oplevelser, der gør din Costa Cruise til noget helt enestående

Frokost ved poolen - så er du i feriestemning

en dejlig nat på dansegulvet ved havet

C Wonder - om bord er også underholdningen virtuel

Fra morgenmad til den store middag, vi har velsmagende måltider til enhver smag

Fra speciel kost til en chokoladefontæne, alt er skræddersyet til dine behov

Prøv lykken på kasinoet

Mini Club og Teen Club - masser af aktiviteter for vores små gæster

Underholdning, sport og wellness om bord: find den aktivitet, der passer bedst til dig

 

Middag med 12 retter, skabt af Bruno Barberi

The Voice of the sea - du er stjerne for en aften

Gurli Gris - den mest populære og elskede gris

Vi sørger for alt, du har brug for under din ferie

Vælg måneden for dit krydstogt

 
  •  
     
     
 

Hvordan kan jeg reservere

LAD OS TA’ EN SNAK

+45 43 31 48 40

Onze eksperter staan ​​voor u Klaar
Eller blive kaldt tilbage
detaljer

RESERVER ONLINE

Alle Costa's krydstogter, attraktioner og stemninger kan du opdage online.

 

Del din ferie

 
EMAIL
Med en ven