​​​​​​

Drikkevare-pakker: Skål for nydelsen

Med vores drikkevare-pakker skal du bare nyde ferien!

Når du er på ferie, føler du dig mere afslappet end normalt. Hvis du vil opgradere dit krydstogt til all-inclusive-niveau, skal du vælge et af vores drikkevare-pakker. På et krydstogt ved du aldrig, hvornår kunne tænke dig at skåle: hvis dit favorit-mandskab vinder, eller hvis du finder nye venner, eller bare for selve livet. Hvis du vil ønsker at nyde drikkevarer uden begrænsning, alkoholiske eller ikke-alkoholiske, findes der en drikkevare-pakke til dig, også hvis du kun vil drikkevand eller sodavand ved måltiderne. Komforten på Costa Cruises er for alle, voksne eller børn.

Pranzo & Cena

(18 ÅR ELLER ÆLDRE) Denne pakke er den rigtige pakke til den rigtige pris for alle, der kunne tænke sig et glas vin eller en kold øl til måltiderne! Du kan vælge mellem et grænseløst udvalg af vine, øl, eller sodavand pr. glas, både under frokost og aftensmad.

Priserne varierer alt efter sæson og skib.

Pakkerne skal købes af alle gæster i samme kabine, og de sælges ikke enkeltvist.

De angivne priser indeholder et servicegebyr på 15%.

PRANZO & CENA GIOVANI

(FRA 4 TIL 17 ÅR) Vores unge gæster kan nyde deres foretrukne sodavand eller mineralvand til en specialpris pr. glas ved måltiderne på restauranten eller ved buffeten.

Pakkerne skal købes af alle gæster i samme kabine, og de sælges ikke enkeltvist.

De angivne priser indeholder et servicegebyr på 15%.

BRINDIAMO

(18 ÅR ELLER ÆLDRE) Den perfekte pakke for gæster, der ønsker at slappe af og få deres foretrukne drikkevarer pr. glas på alle dagens timer. Kaffe og cappuccino, hvis du trænger til et energi-boost, forfriskende softdrinks og øl, du kan nyde ved poolen, de mest populære aperitifs og et stort udvalg af vine og likører. Priserne varierer alt efter sæson og skib.

Bemærk: Premium-drinks og minibar på kabinen er ikke omfattet. Pakkerne skal købes af alle gæster i samme kabine, og de sælges ikke enkeltvist. De angivne priser indeholder et servicegebyr på 15%.

PIÙ GUSTO

(18 ÅR ELLER ÆLDRE) Den specielle formel for dig, der elsker cocktails, især før og efter aftensmaden. Ud over forfriskende softdrinks, vin, øl og kaffe indeholder Più Gusto også et udvalg af ikke mindre end 34 alkoholiske eller ikke-alkoholske cocktails, blandede og frosne drikke.

Priserne varierer alt efter sæson og skib.

Premium-drinks og minibar på kabinen er ikke omfattet. Pakkerne skal købes af alle gæster i samme kabine. De angivne priser indeholder et servicegebyr på 15%.

INTENDITORE

(18 ÅR ELLER ÆLDRE) For ægte liebhavere af likører og champagne, der på deres rejse ønsker at nyde de bedste mærker. Pakken tillader at nyde premium-drikke til en god pris; ubegrænsede drikkevarer serveret i glas blandt vores drikke op til 9 euro fra vores barliste. Vi har tænkt på alt, du kunne ønske dig ved denne pakke: den omfatter drikke fra minibar og drikke, der serveres i kabinen. For ægte livsnydere!

Priserne varierer alt efter sæson og skib.

Pakkerne skal købes af alle gæster i samme kabine, og de sælges ikke enkeltvist. De angivne priser indeholder et servicegebyr på 15%.

GIOVANI

(FRA 4 TIL 17 ÅR) Anbefalet til børn og unge, der gerne vil nyde krydstogtet så meget som muligt: at leje, springe, hoppe og blive tørstig! Med Giovani-pakken kan børn og unge nyde sodavand, kaffe, cappuccino, smoothies og juice samt dejlig varm chokolade nårsomhelst de ønsker det! Denne pakke skal kombineres med en af drikkevarepakkerne til voksne - Brindiamo, Più Gusto eller Intenditore. Den omfatter et udvalg af ubegrænsede softdrinks i glas.

Priserne varierer alt efter sæson og skib.

Pakkerne skal købes af alle gæster i samme kabine. De angivne priser indeholder et servicegebyr på 15%.

​​​​​​​​​

Benvenuti alla felicità al quadrato

Find de bedste oplevelser, der gør din Costa Cruise til noget helt enestående

Frokost ved poolen - så er du i feriestemning

en dejlig nat på dansegulvet ved havet

Om bord er også underholdningen virtuel

Fra morgenmad til den store middag, vi har velsmagende måltider til enhver smag

Fra speciel kost til en chokoladefontæne, alt er skræddersyet til dine behov

Prøv lykken på kasinoet

Mini Club og Teen Club - masser af aktiviteter for vores små gæster

Underholdning, sport og wellness om bord: find den aktivitet, der passer bedst til dig

 

Middag med 12 retter, skabt af Bruno Barberi

The Voice of the sea - du er stjerne for en aften

Gurli Gris - den mest populære og elskede gris

Vi sørger for alt, du har brug for under din ferie

Vælg måneden for dit krydstogt

 
  •  
     
     
 

Hvordan reserverer jeg

LAD OS SNAKKE

+45 43 31 48 40

Ring til vores eksperter, der altid er til din rådighed
eller bliv ringet op
Detaljer Mandag til fredag 9.00 - 17.00

RESERVER ONLINE

Alle Costa's krydstogter, attraktioner og stemninger kan du opdage online.

 

Del din ferie

 
EMAIL
Med en ven