​​

CostaTours! (Udflugter)

Over 2500 udflugter, der viser det bedste af destinationen

COSTATOURS! (UDFLUGTER) I HELE VERDEN

MED COSTA HER HVERT STOP EN FERIE I FERIEN Der findes så mange CostaTours!, der er også den perfekte til dig. Gå til MyCosta for at vælge blandt det brede udbud af attraktioner eller ture du virkelig ønsker dig under dit krydstogt. Der findes alle typer udflugter: eventyr, sport, shopping og traditionel sightseeing: Du kan også vælge blandt mange afslappede ture, hvor du kan opdage natur og kultur på stedet, perfekt til både ældre og yngre gæster, og mere energikrævende og sportsorienterede udflugter, til dem, der ønsker sig en aktiv ferie.

ENESTÅENDE OPLEVELSER

PREMIUM COSTATOURS! : ENESTÅENDE EKSKURSIONER, DER GØR DIN REJSE TIL NOGET SÆRLIGT Vores ekskursioner tager dig til de smukkeste destinationer i verden. Costa tilbyder traditionelle CostaTours! og Easy tours der giver dig al den frihed du ønsker, cykelture til at opleve destinationerne på to hjul og Experience-ture, der viser dig det ægte liv på de steder, du besøger. Vi anbefaler at du kombinerer turene med vores mad- og vinsmagningsturer, der viser dig det bedste fra det lokale køkken. Alle skibe i vores flåde tilbyder også Premium CostaTours!: et udvalg af de mest populære og bedst ratede udflugter for hver destination, reserveret til små grupper på maks. 25 personer. Og hvis du kunne tænke dig at organisere din egen skræddersyet tur, tilbyder vores Personalised Excursions den bedste service til dig og din virksomhed, som gør dig fuldstændig uafhængig og gør det muligt at gå på opdagelse i dit eget tempo i stedet for det i en stor gruppe. Du kan vælge, hvilke transportmidler du foretrækker, en luksuslimousine, en komfortabel minibus, en moderne Jeep, en eksklusiv motoryacht eller en elegant sejlbåd. Du afgør helt frit, hvad du foretrækker og hvor meget tid du vil bruge på hvert besøg og hver rejserute.

ECO COSTATOURS!

RESPEKTFULD FERIE Ved at vælge Costa Cruises kan du forbinde det sjove, afslapningen og eventyret ved et krydstogt med en ansvarlig og mere miljøvenlig måde at rejse. En øko-ekskursion i en beskyttet naturpark eller en økologisk oase er udgangspunket for spændende møder med naturen og uforglemmelige oplevelser! En øko-ekskursion gør det muligt at besøge disse steder på en anden måde, mens du bruger transportmidler med en neutral økologisk balance! En Eco CostaTour viser dig alle de vidunderlige lokale traditioner på de steder, du besøger, og understøtter samtidigt de mennesker du møder, så du kan være med til at bevare deres kultur. Det er en dejlig fornemmelse, at du kan have en enestående oplevelse og samtidigt støtte den lokale udvikling!
​​
​​

Benvenuti alla felicità al quadrato

Find de bedste oplevelser, der gør din Costa Cruise til noget helt enestående

Frokost ved poolen - så er du i feriestemning

en dejlig nat på dansegulvet ved havet

Om bord er også underholdningen virtuel

Fra morgenmad til den store middag, vi har velsmagende måltider til enhver smag

Fra speciel kost til en chokoladefontæne, alt er skræddersyet til dine behov

Prøv lykken på kasinoet

Mini Club og Teen Club - masser af aktiviteter for vores små gæster

Underholdning, sport og wellness om bord: find den aktivitet, der passer bedst til dig

 

Middag med 12 retter, skabt af Bruno Barberi

The Voice of the sea - du er stjerne for en aften

Gurli Gris - den mest populære og elskede gris

Vi sørger for alt, du har brug for under din ferie

Vælg måneden for dit krydstogt

 
  •  
     
     
 

Hvordan reserverer jeg

LAD OS SNAKKE

+45 43 31 48 40

Ring til vores eksperter, der altid er til din rådighed
eller bliv ringet op
Detaljer Mandag til fredag 9.00 - 17.00

RESERVER ONLINE

Alle Costa's krydstogter, attraktioner og stemninger kan du opdage online.

 

Del din ferie

 
EMAIL
Med en ven
​​