Alle mand om bord for at have sjov!

A world of activities organised for our youngest guests aged 3 to 17 years

COSTA UNDERHOLDNING FOR BØRN OG UNGE

SJOVT FOR ALLE OG EN MERE AFSLAPPENDE TID FOR FORÆLDRENE Skibet er en vidunderlig verden, der venter på at blive opdaget. Mange skibe har et Squok Club-område og en speciel baby-badepool. Vores Squok-Club-områder er meget store og veludstyrede, designet med nye farver og udstyr. De er udstyret med de nyeste videospil med en vifte af Xbox One-konsoller og Spin Master-spil som den berømte Meccano, Spy Gear for hemmelige agenter og Aquadoodle magisk tæppe. Costa Fascinosa og Costa Favolosa har oven i købet fascinerende udendørs vandlandskaber over to dæk, med vandlege, et piratskib og et slot. På Costa Diadema strækker det eksklusive børneområde sig over tre dæk!

SJOVT MED GURLI GRIS

FOR VORES UNGE GÆSTER FRA 3 TIL 6 ÅR Efter de er kommet om bord, inviteres alle børn til at hilse på Gurli Gris. Så snart de er om bord, vil denne berømte lille gris præsentere sig selv for vores yngste gæster, og det vil være muligt at tage specielle souvenir-billeder sammen med den. På hvert krydstogt står en dag helt i Gurli Grisens tegn: sjovt med at male, spille pusslespkm skattejagter og formningsaktiviteter. Om aftenen tager vi alle på disko for at danse med Gurli og hendes Squok Club-venner! Børn kan også spise forkost med Gurli Gris; en speciel menu i virkelig specielle omgivelser, kun for unge gæster og deres familier. Og til sidst masser af Gurli Gris-gaver og farverige souvenirs til at tage med hjem og give til dine allerbedste venner

MINI OG MAXI CLUB (UNGE FRA 3 TIL 11 ÅR)

AKTIVITETER FOR ALLE ALDRE Ud over Gurli Gris-aktiviteter for fores yngste gæster, findes der mange områder med masser af sjovt til de lidt ældre børn. Squok-klubben er det perfekte sted for børn, der vil leje uforstyrret. Klubben er åben hele dagen fra kl. 9.00 til midnat. Nogle af de aktiviteter, vil tilbyder, er: -Skattejagt -sportskonkurrencer -danse- og karaoke-konkurrencer -kostymeringer -emnefester. Hjælpen fra vores kvalificerede personale er gratis på alle vores klubber; registrer dine børn, når du kommer om bord, og du får et detaljeret progam af aktiviteter, vi organiserer for dem.

TEENS CLUB (UNGE FRA 12 TIL 17 ÅR)

DET HAR ALDRIG VÆRE NEMMERE AT FÅ NYE VENNER Med vores Teen Club Junior (alder 12-14 år) og Teen Club (alder 15-17 år), kan unge finde nye venner og nyde en ferie, der passer til deres alder. Nogle af de mest populære aktiviteter er: -Danse- og musik-kurser -sportskonkurrencer -poolparties med midnat-svømning -spil på disko -emnemiddage Og hvis du fejrer en fødselsdag, kan du leje et helt område for en spændende pool-party med dine nye venner! Hjælpen fra vores kvalificerede personale er gratis på vores klubber; registrer dine unge medrejsende, når du kommer om bord, og du får et detaljeret program af aktiviteter, vi organiserer for dem.

"PRINCESSE FOR EN DAG" OG "KAPTAJNSTRÆNING"

EN ENESTÅENDE OPLEVELSE Vores Squok Club underholdningsteam kan efter ønske organisere en hel speciel dag for de små cruisepassagerer. For de piger, der altid har drømt om at være en prinsesse, kan vi opfylde denne drøm for en dag. Denne enestående oplevelse omfatter frisør og make-up, et professionelt portrætfotografi og en dans med far, alt sammen mens hun er udklædt som en ægte prinsesse. De, som elsker livet på havet, kan tilbringe en dag som ”kaptajnlærlinge”! Squok Club team lærer drenge og piger at bruge søfartsredskaber fra kompas til flag og nogle tekniske sejladsbegreber. Udklædt som kaptajner kan de oplæse vejrudsigter og deltage i en speciel middag i hovedrestauranten. Giv dine børn disse enestående oplevelser for et mindre ekstra gebyr.
​​

Benvenuti alla felicità al quadrato

Find de bedste oplevelser, der gør din Costa Cruise til noget helt enestående

Frokost ved poolen - så er du i feriestemning

en dejlig nat på dansegulvet ved havet

Om bord er også underholdningen virtuel

Fra morgenmad til den store middag, vi har velsmagende måltider til enhver smag

Fra speciel kost til en chokoladefontæne, alt er skræddersyet til dine behov

Prøv lykken på kasinoet

Mini Club og Teen Club - masser af aktiviteter for vores små gæster

Underholdning, sport og wellness om bord: find den aktivitet, der passer bedst til dig

 

Middag med 12 retter, skabt af Bruno Barberi

The Voice of the sea - du er stjerne for en aften

Gurli Gris - den mest populære og elskede gris

Vi sørger for alt, du har brug for under din ferie

Vælg måneden for dit krydstogt

 
  •  
     
     
 

Hvordan reserverer jeg

LAD OS SNAKKE

+45 43 31 48 40

Ring til vores eksperter, der altid er til din rådighed
eller bliv ringet op
Detaljer Mandag til fredag 9.00 - 17.00

RESERVER ONLINE

Alle Costa's krydstogter, attraktioner og stemninger kan du opdage online.

 

Del din ferie

 
EMAIL
Med en ven
​​