Restauranter

Alle restauranter serverer specialiteter med første klasses ingredienser og fremstillet med den kærlighed til mad, italienerne er så berømte for

12-retters middag, underskrevet af Bruno Barbieri:Et køkken, der tilfredsstiller ganen og begejstrer sjælen, præsenteret af en fantastisk forfatter.

ANTIPASTOMarinerede laksetartar med avocado, rejer sauce og krydret mayonnaise (#)

ANTIPASTOMortadella-mousse med briochebrød, pistacienødder og glaseret parmesan

VEGETARISK ANTIPASTOGræskarflan med sennepsjuice, grydestegte svampe, persille olie og sesamkiks (V)

VEGETARISK SUPPEPorre- og kartoffelcremesuppe med peberfrugter og yoghurtscreme med en grill-aroma (V)

PASTAUrter og gedeost Tortelloni, rødløg, bacon og lagret ricottaost (#)

PASTAGramigna-pasta med blæksprutteragout, brød, kapers og bottarga på en grønærtsdressing (#)

HOVED-BANEHavborre-fillet med hakket aubergine og røget provola-ost i datterini- og ansjossauce (#)

HOVED-BANEStegt oksekødsfilet med aromatisk brødsauce, kartoffelkage og gammel balsamicoeddike (# *)

HOVED-BANEAndekugler med urter og taggiasche-oliven, taleggiocreme (d.o.p), knasende knoldselleri (#)

HOVED-BANE (VEGETARISK)Består af varme artiskokker med marinerede havegrøntsager og fennikel-tarallipulver (# V)

DESSERTStegt og karamelliserede galette, med engelsk sauce og appelsinskal (#) af Fourghetti

DESSERTMandel aromatiserede nougat-glasur i en gianduia-sauce (#)

Club Restauranter

Et intimt sted, der frister med udsøgte delikatesser. Der findes en speciel restaurant for suiternes gæster og medlemmer på CostaClubs højeste niveau, hvor du kan nyde morgenmad, frokost og middag i intime og elegante omgivelser. På Club restauranter dyrker vi den rene smag, og præsentation og service er endnu mere omhyggelig. Ved middage serverer restauranten både regionale menuer fra hovedrestauranten og gourmet-specialiteter.

Samsara Restaurant

Til gæster, der ønsker sig noget andet! Med sin elegante fremtoning kombinerer Samsara-restauranten Costa-chefkokkenes kreativitet med traditionelle ingredienser fra Stillehavs- og Middelhavskøkkenet. Friske, dejlig smag og innovativt køkken, fuld af aroma og dufte fra asien og Sydamerika, men fremstillet med Middelhavets sjæl. Stillehavs-fusionskøkkenet er en sand smagseksplosion!

Selvbetjeningsrestauranter

Tag en hurtig snack ved poolen, og straks er du i feriestemning. Costa-buffeter er perfekt til en hurtig frokost, hvis du kun vil have en snack, samt til lange frokoster for at få ny energi til de oplevelser, der ligger forud. Du kan også spise middag på buffet-restauranter. Vi anbefaler det specielt,hvis du kunne tænke dig en hurtig bid mad, eller hvis I er en stor gruppe med mange forskellige ønsker.

Pummid'Oro Pizzeria

En stenovn og første klasses ingredienser, 100% Made in Italy Der er et sted om bord, hvor du mere end andre steder vil føle dig helt italiensk - "Pummid'Oro pizzeria". Her kan du nyde den mest berømte af alle italienske retter, tilberedt efter den originale opskrift. Hemmeligheden ligger i det helt simple: kun få ingredienser af høj kvalitet, som mozzarellaost fiordilatte og det fineste jomfru-olivenolie. Simpelthen de bedste varme, sprøde pizzaer, tilberedt af meget dygtige pizzabagere.

Teppanyaki Restaurant

En let og stilfuld asiatisk restaurant, der serverer japansk køkken. Costa tager dig rundt om verdenen på vandet og på bordet, med middage, der er altid en oplevelse. På Costa Diadema kan du, for eksempel, tilbringe aftenen på den vidunderlige japanske Teppanyaki Restaurant, et lounge-restaurant i asiatisk stil. Du kan bestille en let sushi, sashimi og mange andre asiatiske specialiteter, tilberedt af de dygtige chefkokke. Det vil føles, som om du er i Japan!

Angelo Poretti Pub

Skibe har også noget for alle, der elsker øl. På Angelo Poretti Pub kan du tilbringe aftenen med at smage på den bedste øl på havet sammen med dine venner!
Udbring en skål i en særlig øl for at gøre din rejse med Costa Cruises endnu mere spændende!
Hvis du leder efter en autentisk italiensk smagsoplevelse om bord, finder du den i en af vores mest interessante nyheder: Birrificio Angelo Poretti pub.
I mere end 140 år, har Birrificio Angelo Poretti udvalgt og kombineret forskellige varianter af humle og skabt individuelle og overraskende øl, der er perfekte til en aften med vennerne.
Alt sammen i et Art Nouveau-miljø, der minder om brygrummet på et autentisk bryggeri, men med en unik panoramaudsigt: havet!

Vinbarer

Det perfekte sted til at nyde en ægte Italiens aperitif Vinbarerne på alle Costa-skibe er det perfekte sted til at nyde en ægte Italiens aperitif. Prøv vores udvalg af kvalitetsvine fra de forskellige italienske regioner sammen med ost og snacks, der fremhæver deres smag på en elegant måde. På vinbarerne bruger vi moderne vin-dispensere for flaskerne og klimatiserede kældre for at holde vinen på den perfekte temperatur, beskytte den mod luft og gøre dem klar til din nydelse. Detaljerne i vinbaren er enestående, inklusive havudsigt og gør hver lejlighed til en perfekt oplevelse. Hvis du elsker vin, anbefaler vi vores spændende vinprøvepakker, en helpakke, der giver dig mulighed at vælge de bedste vine. Vinen er 100% italiensk, og alle er DOC- og DOCG-vine.

Chokolade- og isbarer

Lad dig frie af vores chokolade Kom i chokoladebaren og duften af aromatisk kakao svæve gennem luften! En varm chokolade? En chokolade-milkshake? Et særligt stykke konfekt? Et stykke Sachertorte? Elle måske en kaffe med sirup? Du kan prøve dem alle her! Costa har valgt den absolut bedste leverandør, Italien kan tilbyde: fine chokolader og konditorivarer, alle fremstillet af Gobino og Biasetto. Du vil ikke kunne modstå chokoladefontænen, et uendeligt vandfald af sød nydelse, som du kan dyppe din sprøde småkage eller frisk frugt i. Prøv også vores dejlige nye crepes. I øjeblikket kan du vælge mellem nutella, hvid chokolade, ferskenmarmelade, jordbær, men der kommer snart mange flere smagsretninger! Et særligt highlight er Costa Diadema, hvor der ud over chokoladebaren findes en eventyrlig bar med hjemmelavet is.

Specialdiæter

Vi sørger for alt, du har brug for til din perfekte ferie. Costa-chefkokkenes kreativitet kender ingen grænser! Hvis du følger en særlig kostplan, som glutenfri eller sukkerfattig diæt, eller hvis du lider af allergi eller overfølsomhed, an du alligevel nyde hele det vidunderlige køkken under din Costa-ferie. Vores køkkenchefer vil gøre alt for at friste dig med lækre menuer, der tager hensyn til dine specielle behov. Glutenfri morgenmad, frokost og middagsmenuer findes på restauranterne på alle vores skibe, og hvis du ønsker det, kan du også tage mad med hjemmefra for din diæt. Hvis du planlægger at deltage i den ekskursion, kan du også bede om en frokostpakke, der overholder din diæt, så du kan nyde din ferie fuldt ud og følge din normale diæt, hvor end du er.

Benvenuti alla felicità al quadrato

Find de bedste oplevelser, der gør din Costa Cruise til noget helt enestående

Frokost ved poolen - så er du i feriestemning

en dejlig nat på dansegulvet ved havet

Om bord er også underholdningen virtuel

Fra morgenmad til den store middag, vi har velsmagende måltider til enhver smag

Fra speciel kost til en chokoladefontæne, alt er skræddersyet til dine behov

Prøv lykken på kasinoet

Mini Club og Teen Club - masser af aktiviteter for vores små gæster

Underholdning, sport og wellness om bord: find den aktivitet, der passer bedst til dig

 

Middag med 12 retter, skabt af Bruno Barberi

The Voice of the sea - du er stjerne for en aften

Gurli Gris - den mest populære og elskede gris

Vi sørger for alt, du har brug for under din ferie

Vælg måneden for dit krydstogt

 
  •  
     
     
 

Hvordan reserverer jeg

LAD OS SNAKKE

+45 43 31 48 40

Ring til vores eksperter, der altid er til din rådighed
eller bliv ringet op
Detaljer Mandag til fredag 9.00 - 17.00

RESERVER ONLINE

Alle Costa's krydstogter, attraktioner og stemninger kan du opdage online.

 

Del din ferie

 
EMAIL
Med en ven