Costa Smeralda

 

Det nye flagskib i Costa Cruises flåden er på vej Costa Smeralda

Costa Smeralda

Det nye flagskib vil blive kaldt Costa Smeralda, en hyldes til “Italy’s Finest” og til et af de smukkeste steder i Middelhavet.
Costa Smeralda vil begive sig ud på rejser til Middelhavets virkelige hjerte, og tilbyde en helt unik og nyskabende ferieoplevelse.

100 % miljøvenligt

På forkant med sin brug af naturgas

 

De nye Costa skibe vil være de første på det internationale krydstogtsmarked, der bruger Liquefied Natural Gas ( LNG ), verdens "reneste" fossile brændstof, til at producere al deres energi både i havnene og til søs. Denne innovative løsning reducerer udstødningsemissionerne betydeligt, bidrager til at beskytte miljøet og opfylder Costa Cruises’ mål for bæredygtighed.

Costa Smeralda Consortium og Costa Cruises

 

Meddelelsen er en følge af en partnerskabsaftale mellem Italian company og Costa Smeralda Consortium (www.consorziocostasmeralda.com), der udvikler og fremmer Sardiniens vigtigste turistområde, og som ejer varemærket 'Costa Smeralda’. Partnerskabet involverer også en række fælles initiativer, der vil blive offentliggjort i løbet af de kommende måneder. Costa Smeralda er et eksklusivt turistmål i det nordøstlige Sardinien, og er et af verdens smukkeste og mest enestående steder: denne stræknings natur, kultur og særpræg har givet dette område af Sardinien status som et af verdens førende, indenfor kvalitetsturisme.

Italy's finest

“ITALY'S FINEST" - Under ledelse af den kreative leder Adam D. Tihany, lod designerteamet sig inspirere af en innovativ fortolkning af skibets tema.
 

ADAM TIHANY

Adam Tihany, Hospitality Designer og Creative Director for Costa Smeralda,
er en af de mest berømte internationale designere indenfor gæstgiverområdet. Hans stil pryder nogle af verdens mest prestigefyldte hoteller og restauranter, herunder Beverly Hills i Los Angeles, Belmond Cipriani i Venedig og Mandarin Oriental i Las Vegas.

INTERVIEW RESUME

“Love and praise for Italy”.
Udlændinge opfatter Italien som: bølgende bakker med oliventræer, fortidsmindernes solbeskinnede trin, hvidvin og frisk tomatsause. Italienernes “Italien” er mere komplekst end som så: det er lidenskabeligt, intenst og oversvømmet med kontraster. For mig, er Italy’s Finest en national stolthed der er gået i arv gennem generationerne” udtaler Tihany. “Det er et drømmeland, hvor tiden synes at gå langsommere. Hvor stil er kongen og skønhed dronningen, og hvor folkets ånd kan ændre verden. Disse forestillinger om stolthed, smag, tid, stil og ånd bidrog til at forme vores fortolkning af skibets tema.”

 

ET EKSTRAORDINÆRT TEAM

Amerikanerne fra Rockwell Group og Jeffrey Beers International , italienerne fra Dordoni Architetti og tyskerne fra Partner Ship Design. Disse internationale studioer er “Fantastic 4”, der udgør det team der er bestilt af Creative Directive Adam D. Tihany, for at bringe det nye Costa Smeralda skib til live i overensstemmelse med visionen om “Italy’s finest”.

INTERVIEW RESUME

Det vil give stor tilfredshed fremover:
"Det handler om, at vi med Costa, gør vores til at genoprette Italiens nationale stolthed. Og alle ønsker at være en del af det.”

Se alle afgangene for vores flåde!

Hvis ikke du er tilfreds, refunderer vi hele din ferie!
  •  
    INCLUSIEF VLUCHT!
    Afvaarten van januari 2017 tot maart 2017
  •  
    Al onze cruises in de Westelijke Middellandse Zee
     
​​

Hvordan kan jeg reservere

LAD OS TA’ EN SNAK

+45 43 31 48 40

Onze eksperter staan ​​voor u Klaar
Eller blive kaldt tilbage
detaljer

RESERVER ONLINE

Alle Costa's krydstogter, attraktioner og stemninger kan du opdage online.

 

Del din ferie

 
EMAIL
Med en ven