Costa Smeralda

Det smukke land omgivet af hav

Costa Smeralda ser dagens lys, havet har fået sin juvel

Costa Smeralda er symbolet på italiensk skønhed og gæstfrihed Skibets områder er inspirerede af nogle af de mest kendte pladser i Italien og har taget navn efter dem: Når du går ned ad den brede trappe i agterstavnen, er det er som at spadsere på Piazza di Spagna, og når du slentrer mellem butikker, barer og restauranter, kan du opleve samme liv og stemning som langs med Trastevere, dog med den ekstra fordel, at du har en enestående udsigt over havet.
En uforglemmelig oplevelse at dele med dine kære. Med et ekstra plus: Oplev et krydstogt på forkant med miljøbeskyttelse, takket være brugen af brændstoffet LNG, det reneste i verden.

Skibet

Den bedste repræsentant for “det bedste fra Italien”: kvalitet, stil, varm gæstfrihed, underholdning og gastronomi. En unik oplevelse på havet med dig selv og dine kære i centrum.

Aktiviteter og underholdning

Du vil finde dig omgivet af latter, leg og, aktiviteter for hele familien. Ny underholdning giver nye oplevelser og nye øjeblikke, som øger lysten til at være sammen.

Gastronomi

Pladsen er traditionelt et sted, hvor man mødes for at få en kop kaffe eller nyde nogle lækkerbiskner. Foruden restauranterne gør mange forskellige events og kulinariske begivenheder oplevelsen til en sand fryd for enhver smag i alle aldre.

Technologi

Interaktivitet, avancerede applikationer og systemer er designet til at give dig en digital oplevelse projiceret mod fremtiden. Costa Smeralda er et skib i den mest avancerede teknologis tegn.KAHYTTER

Italiens smukkeste byer i din kahyt

KAHYT MED TERRASSE MED UDSIGT OVER HAVET

”Made in Italy”-stilen og designet kan bedst beskrives som et solidt ægteskab: Indretningen indfanger essensen af byens kunst og de mest berømte steder på halvøen. Italien, når det er bedst, og som bliver endnu mere uimodståeligt fra verandaen med udsigt over havet i de unikke omgivelser med bølger så langt øjet rækker.

Grafik og farver genkalder stedet, som har givet navnet til broen og skaber en hyggelig atmosfære, så du føler dig rigtig hjemme.

Verandaen reflekterer lyset og skaber en oase af velvære og afslapning på alle årstider.

Tekstiler og møbler er af italienske brands, så stilen er helt igennem “Made in Italy”.

Kig ud over havet, se den åbne himmel – beskyttet mod nysgerrige øjne

3. NOVEMBER 2019 – Costa Smeralda kommer

Costa Smeralda kommer – flådens nye flagskib og en hyldest til italiensk stil og varme. Kun de, der vælger at tage med på denne jomfrurejse, får privilegiet af at opleve den fantastiske indvielsesceremoni, et enestående arrangement, der byder ”Italiens Belpaese på havet” velkommen. En fest med en exceptionel international værtinde, fyrværkeri på himlen over Savona, særlig underholdning og fantastiske madoplevelser.
Du kan vælge mellem Ambugo Vernissage-krydstogtet, der rejser via Rotterdam, Lissabon, Barcelona og Marseille, og som derefter sætter kurs mod Savona for at slutte med den store fest om aftenen d. 3. november. Du kan også vælge at deltage før ceremonien d. 3. november, inden indvielseskrydstogtet sætter til søs på Middelhavet. Og hvis du er blandt dem, der vil have det bedste, kan du kombinere de to rejser på ét uforglemmeligt krydstogt.

Beginning 21/10 Beginning 03/11

LAD DIG OVERVÆLDE

Oplev din destination, allerede før du tager afsted

Oplev Middelhavet med Costa

Middelhavet venter på at vugge dig mellem bredderne og tilbyde dig 5 dage fyldt med oplevelser på en tur rig på historie og kultur: Savona, Marseille, Barcelona, Civitavecchia

Oplev mere

7 dage af afslapning, wellness, kunst og natur

Fra Vestkysten til Provence, fra Catalonien til det antikke Centum Cellae, en port til Etrurien på Lazios smukke kyst

Fra Vieux Port i Marseille til perlerne på den spezzinske riviera, en perle på Liguriens kyst, hvor du kan beundre visionær kunst af Antoni Gaudi og forsigtigt røre de smukke strande ved Det Baleariske Hav

Oplev mere

Se alle afgangene for vores flåde!

Hvis ikke du er tilfreds, refunderer vi hele din ferie!
  •  
    INCLUSIEF VLUCHT!
    Afvaarten van januari 2017 tot maart 2017
  •  
    Al onze cruises in de Westelijke Middellandse Zee
     
​​

Se arbejdet på Costa Smeralda i vores mediegalleri!

Vidste du, at...

Teknologisk avanceret brug af naturgas

Costas nye skibe vil være de første på krydstogtsmarkedet, som sejler på LNG (flydende naturgas), det “reneste” fossile brændstof i verden. Disse skibe genererer 100 % af deres egen energi både i havne og offshore ved hjælp af LNG. En nyskabelse, som vil betyde en væsentlig reduktion af udstødningsemissioner, bidrage til miljøbeskyttelse og bæredygtighed, som alle er målsætninger for Costa Cuises.

Konsortiet Costa Smeralda og Costa Cruises

Meddelelsen er resultatet af et samarbejde mellem det italienske selskab og konsortiet Costa Smeralda (www.consorziocostasmeralda.com),
det konsortium, der er ansvarlig for udvikling og promovering af det vigtigste turistområde på Sardinien og indehaver a varemærket Costa Smeralda. Partnerskabet forudser også en række fælles initiativer, der vil blive annonceret i de kommende måneder. Costa Smeralda er en eksklusiv turistdestination, beliggende i det nordøstlige Sardinien, et af de mest smukke og mest enestående områder i verden: Natur, kultur og særlige træk ved denne smalle landtange af Sardinien har gjort sig selv kendt som en førende i verden inden for førsteklasses turisme.

Adam Tihany, hoteldesigner og kreativ direktør for Costa Smeralda

Adam D. Tihany Abbey er en af de mest berømte internationale designere inden for hotel- og restaurationsbranchen. Nogle af de mest prestigefyldte hoteller og restauranter i verden bærer hans navn, herunder Beverly Hills i Los Angeles, Belmond Cipriani i Venedig og Mandarin Oriental i Las Vegas.

Et kærlighedsdigt til Italien

“Det Italien, som turisterne oplever, er en sanselig oplevelse: de bløde bakker med oliventræer, de antikke monumenter i sollyset, hvidvin og friske tomater. Det Italien, som italienerne oplever, er mere komplekst: Det er lidenskabeligt, intenst og fuldt af kontraster. Set med mine øjne er det bedste af Italien en national stolthed, som går fra generation til generation,” mener Tihany. “Det er et sted i en drøm, hvor tiden synes at gå langsomt. stilen er kongelig, skønheden hersker overalt, og folkeånden er i stand til at ændre verden. Disse ideer om stolthed, smag, tid, stil og ånd har hjulpet os til at fortolke skibstemaet”.

Et ekstraordinært team

Amerikanerne fra Rockwell Group og Jeffrey Beers International, de italienske arkitekter fra Dordoni og tyskerne fra Partner Ship Design. Er de “fantastiske 4” internationale firmaer, som er sammensat af den kreative direktør Adam D. Tihany Abbey for at skabe det nye skib Costa Smeralda ud fra hans vision om det ”bedste fra Italien”.

Dette projekter er rettet mod fremtiden

“Det handler om, at Costa ønsker at give sit bidrag og medvirke til restaureringen af den nationale stolthed. Og alle ønsker at være med.”

TEKNISK DATABLAD

Costa Smeralda

Bruttotonnage:

182.700 t

Længde:

337 m

Antal broer:

20

Antal hytter:

2.612

Antal restauranter:

11

Antal svømmebassiner:

4

Gæster, op til:

6.522

Besætning:

1.​678

Cruisehastighed:

21,5 kn

Hvordan reserverer jeg

LAD OS SNAKKE

+45 43 31 48 40

Ring til vores eksperter, der altid er til din rådighed
eller bliv ringet op
Detaljer Mandag til fredag 9.00 - 17.00

RESERVER ONLINE

Alle Costa's krydstogter, attraktioner og stemninger kan du opdage online.

 

Del din ferie

 
EMAIL
Med en ven