Samsara Spa

Hyvinvointikeidas merinäköallalla

Samsara Spa:ssa, vieraat nauttivat hyvinvointikokemuksesta, joka nuorentaa ja tuo täydellisen autuuden. Kylpylä tarjoaa aisteja herätteleviä, sekä mielen ja kehon syvän yhteyden sytyttäviä hoitoja kaikkialta maailmasta. Kylpylä on paratiisi, jossa aika pysähtyy. Ihanteellinen paikka rentoutumiselle ja rauhoittumiselle, kun on vietetty jännittävä päivä tutustuen uuteen kohteeseen.

Cabine & suites

Samsara-hytit ja -sviitit ovat täydellinen vaihtoehto vieraille, jotka haluavat hyvinvointikokemuksen merellä myös kylpylän ulkopuolella. Nuorentuminen alkaa rauhallisesta ja tyynestä ympäristöstä, ja vieraat, jotka valitsevat Samsara-luokan hytin nauttivat intiimistä, hienostuneesta ja ainutlaatuisesta elämyksestä. Kaikki Samsara-hytit ja -sviitit sijaitsevat aluksen rajoitetulla alueella Samsara Spa:n sisällä. Se on pieni keidas, josta on suora kulku yksityisellä hissillä kylpyläalueelle. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu hemmottelua varten suihkusuodattimista ylellisiin saippuoihin ja kosteusvoiteista luomupuuvillalakanoihin, tyynyvalikoimaan ja ihastuttavaan teelajitelmaan asti.

Samsara restaurant

Vieraille, jotka haluavat kokeilla jotain erilaista! Elegantissa ympäristössä Samsara-ravintola yhdistää Costa:n keittiömestareiden luovuuden Tyynenmeren ja Välimeren keittiöiden perinteisiin ainesosiin. Raikkaat, veden kielelle tuovat maut ja kekseliäät reseptit täynnä Aasian ja Etelä-Amerikan mausteita ja tuoksuja, jotka ovat valmistettu Välimeren tyylillä. Tyynenmeren fuusiomenu on todellinen makukimara!

Gym & Fitness

Costa:n uusimman tekniikan mukaiset kuntoilutilat ja ryhmäliikuntatunnit tarjoavat nautittavan tavan kunnon ja tasapainon ylläpitoon risteilyn aikana. Aamunkoitosta iltahämärään voit valita erilaisista kuntoilumuodoista, kuten jooga, pilates ja spinning sekä räätälöidyistä painonnostotunneista ja harjoittelusta henkilökohtaisen valmentajan kanssa.

Talassoterapiakylpyjä

Thalassoterapia-altaiden parantavat ominaisuudet ovat tunnettuja jo muinaisista ajoista lähtien. Jokaisen kastautumisen aikana vieraat kokevat kehon elintärkeiden energiapisteiden virkistävän heräämisen ja taivaallisen lihasten rentoutumisen. Costa:n thalassoterapia-altaat ovat lämmitetty tarkasti kehon lämpötilaan ja niihin on lisätty Kuolleenmeren suoloja.

Kasvohoito

Iho on yksi kehon tärkeimmistä ja herkimmistä alueista. Kaikki mitä teet päivän aikana vaikuttaa siihen. Elävöittävät kasvohoidot tarjoavat täydellisen suojauksen niitä ankaria elementtejä vastaan, joille altistumme päivittäin. Costa Cruises tarjoaa vierailleen suuren valikoiman kasvohoitoja, jotka tukevat säteilevää ja nuorekasta hehkua ja vahvistavat ihon terveyttä sisä- ja ulkopuolelta. Suosituimpia hoitoja ovat kollageeni- ja hydralift-hoidot.

Terapeuttiset hieronta- ja ravitsevia käärejä

Hieronta on hoito, jota on käytetty parantamiseen ja tasapainon vahvistamiseen Antiikin ajoista lähtien. Jokainen hoito balilaisesta hieronnasta aromakiviterapiaan ja refleksologiaan parantavat kehon energianvirtausta ja elävöittävät sitä. Vieraat voivat myös valita ihanasti ravitsevat kääreet ja lämpimät savikylvyt, jotka ovat täydellisiä lisähoitoja hieronnan parantavien ominaisuuksien tueksi. Näiden hoitojen aikana vieraat voivat vain rauhoittua ja rentoutua.

Ayurverdiset rituaalit

Ayurvedinen hieronta palauttaa fyysistä ja henkistä tasapainoa ja hyvinvointia. Kaikkia kehon alueita hierotaan harmonisoivilla liikkeillä huomioon ottaen elementit, joista ne koostuvat: ilma, vesi ja tuli. Vieraat voivat valita useista rituaaleista, kuten Shirodhara ja Shirobhyanga, saavuttaakseen ihanteellisen tiensä sisäiseen tasapainoon. Jälkeenpäin voit nauttia aisteja hemmottelevasta ayurvedisestä yrttiteestä japanilaisessa teehuoneessa.

Vaatekaappi ja parturi

Hemmottele itseäsi nautinnoilla, jotka tulevat kauneudenhoidosta. Anna osaavien käsien päivittää hiustyylisi uudella leikkauksella, värillä tai täydellisellä parranajolla. Suosituimpien kauneudenhoito- ja parturikäsittelyiden joukossa ovat hiuspohjan hieronta sekä manikyyrit ja pedikyyrit - kaikki samalla, kun katsot upean sinistä merta.

Benvenuti alla felicità al quadrato

Löydä parhaat elämykset ja tee Costa Cruise -risteilystäsi unohtumaton

Allaslounaalla pääset heti lomatunnelmaan

Hauskanpitoa koko yön tanssilattialla meren äärellä

Laivalla on myös virtuaalimaailman viihdettä

Tarjoamme herkullisia aterioita jokaiselle aamiaisesta päivälliseen

Kaikki on toteutettu sinun tarpeesi huomioon ottaen, erikoisruokavalioista suklaalähteeseen

Kokeile onneasi kasinolla

Mini Club ja Teen Club - paljon toimintaa pienille ja nuorille vieraillemme

Viihde, liikunta ja hyvinvointipalvelut laivalla: Valitse itsellesi parhaiten sopivat aktiviteetit

 

Bruno Barbierin laatima 12 ruokalajin päivällinen

The Voice of the sea - voit olla viihdeshow'n tähti

Pipsa Possu - suosituin ja rakastetuin possu

Me tarjoamme kaiken mitä lomalla tarvitaan

Valitse risteilykuukautesi

 
  •  
     
     

Näin varaat

JUTELLAAN

+39 010 4206099

Soita aina käytettävissä oleville asiantuntijoillemme
tai jätä soittopyyntö
yksityiskohdatMaanantaista perjantaihin klo 9.00–17.00

VARAA VERKOSSA

Kaikki Costan risteilyt, reitit ja elämykset löydät online.

 

Vietä lomasi