Juomapaketit: Nosta malja viihtymiselle

Juomapakettiemme ansiosta voit keskittyä nauttimaan lomastasi!

Lomalla olet tavallista huolettomammalla mielellä. Kun haluat lomasi olevan täydellinen, tutustu juomapaketteihimme. Risteilyllä et voi tietää etukäteen, milloin haluat kohottaa maljan: Suosikkijoukkueesi voittaessa, uusia ystävyyksiä luotaessa tai kun tahdot vain juoda maljan elämälle. Jos haluat nauttia drinkeistä, alkoholia sisältävistä tai alkoholittomista, laskematta niitä, sinulle löytyy aina sopiva juomapaketti, vaikka haluaisit vain vettä tai virvoitusjuomia aterioiden aikana. Costa Cruise risteilyn mukavuudet on tarkoitettu kaikille, sekä aikuisille että lapsille.

PRANZO & CENA

(VÄHINTÄÄN 18-VUOTIAILLE) Tämä on oikea paketti oikealla hinnalla jokaiselle, joka haluaa aterioillaan juoda lasin viiniä tai kylmän oluen! Voit joka päivä, sekä lounaalla että päivällisaikaan, valita lasissa tarjoiltavan juomasi runsaasta valikoimasta viinejä, oluita ja virvoitusjuomia.

Hinnat vaihtelevat vuodenajasta ja laivasta riippuen.

Kaikkien saman hytin matkustajien on ostettava paketti, niitä ei myydä kullekin erikseen.

Ilmoitettu hinta sisältää 15 % tarjoilupalkkion.

Pranzo & Cena Giovani

(4 - 17-VUOTIAILLE) Nuorimmat vieraamme voivat juoda lempivirvoitusjuomiaan ja kivennäisvettä lasissa tarjoiltuna aterioiden aikoina ravintolassa ja buffetissa hyvin edulliseen hintaan.

Kaikkien saman hytin matkustajien on ostettava paketti, niitä ei myydä kullekin erikseen.

Ilmoitettu hinta sisältää 15 % tarjoilupalkkion.

Brindiamo

(VÄHINTÄÄN 18-VUOTIAILLE) Ihanteellinen paketti vieraille, jotka haluavat rentoutua ja saada suosikkidrinkkinsä lasissa tarjoiltuna milloin tahansa päivän mittaan. Kahvia ja cappuccinoja, kun tahdot lisäenergiaa, piristäviä virvoitusjuomia ja oluita altaalla nautittavaksi, suosituimpia aperitiiveja ja hyvä valikoima viinejä ja liköörejä. Hinnat vaihtelevat vuodenajasta ja laivasta riippuen.

Huomaa: Premium-merkkiset drinkit ja minibaarin tuotteet eivät sisälly pakettiin. Kaikkien saman hytin matkustajien on ostettava paketti, niitä ei myydä kullekin erikseen. Ilmoitettu hinta sisältää 15 % tarjoilupalkkion.

Più gusto

(VÄHINTÄÄN 18-VUOTIAILLE) Oikea resepti lomailijoille, jotka rakastavat erityisesti cocktaileja, ennen päivällistä ja sen jälkeen. Piristävien virvoitusjuomien, viinien, oluiden ja kahvin lisäksi Più Gusto sisältää vain pienellä lisämaksulla myös 34 erilaista alkoholia sisältävää tai alkoholitonta cocktailia, juomasekoitusten ja jäisten drinkkien valikoiman.

Hinnat vaihtelevat vuodenajasta ja laivasta riippuen.

Premium-merkkiset drinkit ja minibaarin tuotteet eivät sisälly pakettiin. Kaikkien saman hytin matkustajien on ostettava paketti. Ilmoitettu hinta sisältää 15 % tarjoilupalkkion.

Intenditore

(VÄHINTÄÄN 18-VUOTIAILLE) Liköörien ja samppanjan todellisille tuntijoille, jotka haluavat lomallaan nauttia kaikkein parhaista laatumerkeistä. Tämä paketti mahdollistaa premium-drinkkien nauttimisen sopivalla hinnalla: Rajoittamaton määrä lasissa tarjoiltuja drinkkejä, joiden hinnat yltävät baariemme listoilla 9 euroon. Olemme tämän paketin yhteydessä ajatelleet kaikkea, mitä saatat toivoa: Se sisältää minibaarin drinkit ja myös hyttiin tarjoillut drinkit. Todellisille juomien tuntijoille!

Hinnat vaihtelevat vuodenajasta ja laivasta riippuen.

Kaikkien saman hytin matkustajien on ostettava paketti, niitä ei myydä kullekin erikseen. Ilmoitettu hinta sisältää 15 % tarjoilupalkkion.

Giovani

(4 - 17-VUOTIAILLE) Suositellaan lapsille ja teini-ikäisille, jotka haluavat osallistua risteilyllään kaikkeen. Leikit, hyppely ja tutkimusretket tekevät heidät janoiseksi. Giovani-paketilla lapset ja teini-ikäiset voivat nauttia aina halutessaan virvoitusjuomia, kahvia, cappuccinoja, smoothie-juomia, tuoremehuja ja maukasta kuumaa kaakaota. Tämän paketin voi yhdistää johonkin aikuisten juomapaketeista - Brindiamo, Più Gusto tai Intenditore. Siihen sisältyy valikoima lasissa tarjoiltuja virvoitusjuomia ilman määrärajoitusta.

Hinnat vaihtelevat vuodenajasta ja laivasta riippuen.

Kaikkien saman hytin matkustajien on ostettava paketti. Ilmoitettu hinta sisältää 15 % tarjoilupalkkion.

Benvenuti alla felicità al quadrato

Löydä parhaat elämykset ja tee Costa Cruise -risteilystäsi unohtumaton

Allaslounaalla pääset heti lomatunnelmaan

Hauskanpitoa koko yön tanssilattialla meren äärellä

Laivalla on myös virtuaalimaailman viihdettä

Tarjoamme herkullisia aterioita jokaiselle aamiaisesta päivälliseen

Kaikki on toteutettu sinun tarpeesi huomioon ottaen, erikoisruokavalioista suklaalähteeseen

Kokeile onneasi kasinolla

Mini Club ja Teen Club - paljon toimintaa pienille ja nuorille vieraillemme

Viihde, liikunta ja hyvinvointipalvelut laivalla: Valitse itsellesi parhaiten sopivat aktiviteetit

 

Bruno Barbierin laatima 12 ruokalajin päivällinen

The Voice of the sea - voit olla viihdeshow'n tähti

Pipsa Possu - suosituin ja rakastetuin possu

Me tarjoamme kaiken mitä lomalla tarvitaan

Valitse risteilykuukautesi

 
  •  
     
     

Näin varaat

JUTELLAAN

+39 010 4206099

Soita aina käytettävissä oleville asiantuntijoillemme
tai jätä soittopyyntö
yksityiskohdatMaanantaista perjantaihin klo 9.00–17.00

VARAA VERKOSSA

Kaikki Costan risteilyt, reitit ja elämykset löydät online.

 

Vietä lomasi

EHDOT:
Juomapaketit ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää tai jakaa. Kaikkien samassa hytissä majoittuvien, samalla varausnumerolla olevien ja/tai yhdessä matkustavien vieraiden tulee ostaa paketti.

Alkoholijuomia sisältävät paketit ovat saatavilla ainoastaan yli 18-vuotiaille vieraille (yli 21-vuotiaille Yhdysvalloissa). Ne sisältävät valikoiman alkoholillisia ja alkoholittomia laseittain tarjoiltavia juomia, ja ne ovat voimassa jopa saapumispäivänä. Kokonaisia viini- tai väkijuomapulloja ei tarjoilla. Minibaarin, hyttitarjoilun ja arvokkaiden tavaramerkkien tuotteet (pois lukien Connoisseur-paketti) eivät sisälly paketteihin.

Päihtyneille vieraille ei tarjoilla juomia.