CostaTours! (Retket maissa)

Yli 2500 retkeä, joilla voit tutustua jokaisen kohteen parhaisiin puoliin

COSTATOURS! (RETKIÄ MAISSA) KAIKKIALLA MAAILMASSA

COSTA-RISTEILYLLÄ JOKAINEN PYSÄHDYS ON OMA ERITYINEN LOMANSA CostaTours! -retkiä on niin paljon, että löydät varmasti itsellesi täydellisesti sopivan. MyCosta-sivustolla voit valita laajasta houkuttelevien retkien ja kohteiden valikoimasta juuri ne, joihin todella haluat risteilyn aikana tutustua. Tarjolla on monenlaisia retkiä: Seikkailullisia ja liikunnallisia, ostosretkiä ja perinteisiä kiertoajeluita: Voit valita retkitarjonnastamme rentouttavia sekä nuorille että vanhemmille vieraille täydellisesti sopivia retkiä, joilla tutustutaan paikalliseen luontoon ja kulttuuriin tai liikunnallisia ja ulkoilullisia retkiä ihmisille, jotka tahtovat pysyä aktiivisina lomansa aikana.

AINUTLAATUISIA KOKEMUKSIA

PREMIUM COSTATOURS! : AINUTLAATUISIA RETKIÄ, JOTKA TEKEVÄT LOMASTASI UNOHTUMATTOMAN Retkemme vievät sinut maailman kauneimpiin kohteisiin. Costa tarjoaa perinteisten CostaTours! -retkien lisäksi Easy tours -retkiä, joten sinulla on paljon valinnanvaraa. Pyöräretkillä voit tutustua kohteisiin pyöräillen ja Experience tours -retkillä näet, miten vierailukohteissa todella eletään. Suosittelemme yhdistämään retket esimerkiksi ruoka- ja viinimaistajaisiin, joilla saat tuntuman paikallisen ruokakulttuurin parhaasta tarjonnasta. Kaikki laivamme tarjoavat myös Premium CostaTours -retkiä. Ne ovat suosituimpia ja arvostetuimpia retkiämme jokaisessa kohteessa ja tarkoitettu pienille, korkeintaan 25 henkilön ryhmille. Jos haluat suunnitella oman räätälöidyn retkesi, tilaustyönä järjestettävät retkemme tarjoavat sinulle ja seuralaisillesi parhaan palvelun ja täydellisen vapauden tutustua kohteisiin omaan tahtiisi. Voit valita minkä tahansa haluamasi kulkuvälineen, luksusauton, viihtyisän minibussin, modernin jeepin, ylellisen jahdin tai elegantin purjeveneen. Voit itse päättää, mitä haluat tehdä ja kuinka kauan haluat kuluttaa aikaa kuhunkin vierailuun ja koko retkeen.

Eco CostaTours!

YMPÄRISTÖÄ KUNNIOITTAVIA LOMIA Valitsemalla Costa Cruises -risteilyn voit yhdistää huvin, rentoutumisen ja risteilyn jännittävyyden vastuulliseen ja ympäristöystävälliseen matkailutapaan. Ekoretki luonnonsuojelupuistoon tai ekologiselle keitaalle tarjoaa ällistyttäviä luontokokemuksia ja unohtumattomia jännityshetkiä! Ekoretkellä voit vierailla näissä paikoissa uudenlaisella tavalla käyttäen kulkuvälineitä, joilla on nollatoleranssin ympäristöhaitat! Eco CostaTour -retkellä voit kokea kaikki vierailukohteidesi ihastuttavat paikalliset perinnetavat ja samalla tuet tapaamiasi ihmisiä ja heidän kulttuurinsa säilyttämistä. Tuntuu uskomattoman hienolta tietää, että ainutlaatuinen kokemuksesi samalla tukee paikallista kehitystä!

Benvenuti alla felicità al quadrato

Löydä parhaat elämykset ja tee Costa Cruise -risteilystäsi unohtumaton

Allaslounaalla pääset heti lomatunnelmaan

Hauskanpitoa koko yön tanssilattialla meren äärellä

Laivalla on myös virtuaalimaailman viihdettä

Tarjoamme herkullisia aterioita jokaiselle aamiaisesta päivälliseen

Kaikki on toteutettu sinun tarpeesi huomioon ottaen, erikoisruokavalioista suklaalähteeseen

Kokeile onneasi kasinolla

Mini Club ja Teen Club - paljon toimintaa pienille ja nuorille vieraillemme

Viihde, liikunta ja hyvinvointipalvelut laivalla: Valitse itsellesi parhaiten sopivat aktiviteetit

 

Bruno Barbierin laatima 12 ruokalajin päivällinen

The Voice of the sea - voit olla viihdeshow'n tähti

Pipsa Possu - suosituin ja rakastetuin possu

Me tarjoamme kaiken mitä lomalla tarvitaan

Valitse risteilykuukautesi

 
  •  
     
     

Näin varaat

JUTELLAAN

+39 010 4206099

Soita aina käytettävissä oleville asiantuntijoillemme
tai jätä soittopyyntö
yksityiskohdatMaanantaista perjantaihin klo 9.00–17.00

VARAA VERKOSSA

Kaikki Costan risteilyt, reitit ja elämykset löydät online.

 

Vietä lomasi