Kaikki yhteyspalvelut ovat käytettävissäsi risteilyn aikana

Laivalla on Internet, Wi-Fi ja puhelinpalvelut

INTERNET-PALVELU Aluksen satelliittiyhteys tarjoaa pääsyn Internetiin vuorokauden ympäri. Voit olla yhteydessä Internetiin laivan Wi-Fi-verkon kautta tai Internet-pisteessä. Voit käyttää Wi-Fi-verkkoa henkilökohtaisella tietokoneellasi, iPadillä, IPhonella, älypuhelimella tai Internet-pisteen tietokoneilla. Saat yhteysohjeet ja palveluiden hinnat laivalle saapuessasi. Voit olla yhteydessä Internetiin vain yhdellä laitteella kerrallaan, ja kustannukset veloitetaan Costa Card -kortiltasi. INTERNET-PISTE Voit käyttää Internet-pisteen tietokonetta vetämällä Costa Card -korttisi lukijan läpi tai noudattamalla näytössä esitettäviä manuaalisen yhdistämisen ohjeita. Tietokoneisiin ei ole asennettu Microsoftin ohjelmistoja, etkä voi liittää niihin omia laitteitasi, esim. kameroita tai latausohjelmia. Internet-pisteessä on myös tulostimia, joita voit käyttää lisämaksusta. WI-FI Wi-Fi-verkko on käytettävissä kaikilla yleisillä alueilla ja kaikissa hyteissä. Muista ennen liitäntää tarkastaa omat iPad-, iPhone- tai älypuhelinasetuksesi, jotta laivan WiFi- verkko voi palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Emme suosittele lataamaan videoita tai suuria tiedostoja. Tietokoneesi, iPadisi tai älypuhelimesi automaattiset päivitystapahtumat saattavat vaikuttaa yhteyden kestoon, nopeuteen ja hintaan. Laitteissasi on usein käynnissä prosesseja ja ohjelmia, joista et ehkä ole tietoinen. Suosittelemme niiden asettamista pois päältä (lukuun ottamatta virustorjuntaohjelmia), kun olet merellä, sillä ne voivat hidastaa Internet-yhteyttäsi ja lisätä kustannuksia.

UUTTA TEKNOLOGIAA

3G The systems on board Costa Diadema, Costa Fascinosa, Costa Fortuna, Costa Serena and Costa Atlantica support 3G technology. Data roaming charges can be very high, so we recommend asking your mobile network operator about them before going on a cruise. The satellite signal may be subject to significant interference due to bad sea/weather conditions and natural barriers. On these occasions, the signal may therefore be slower than on land and may not always be available. On all other ships the only way to connect to the internet with your smartphone or tablet is via Wi-Fi.
MY COSTA MOBILE Lataa ilmainen MyCosta Mobile -sovellus, jotta voit laivalla jutella verkossa perheenjäsentesi ja ystäviesi kanssa! Riittää, kun yhdistät laivan ilmaiseen Wi-Fi-verkkoon, avaat sovelluksen, valitset "Call" tai "Chat" ja syötät numeron, johon haluat yhteyden. Sovellus, joka on saatavissa Apple Storesta ja Google Play Storesta, on yksinkertainen, helppokäyttöinen ja täysin ilmainen. Sovelluksen syyskuusta 2016 alkaen ladattavissa oleva uusi versio sisältää paljon uusia ominaisuuksia, kuten Cruise Navigatorin, jossa on vuorovaikutteinen kartta laivan reitistä ja sääennusteista.
PUHELIMET Laivalla on satelliittipuhelinjärjestelmä, joten voit soittaa puheluita merellä mukavasta hytistäsi. Puheluiden hinta veloitetaan suoraan Costa Card -kortiltasi. Maalta voi soittaa laivaan: Operaattori yhdistää sinut sen henkilön numeroon, jonka kanssa haluat puhua. Laiva tarjoaa myös GSM-liittymän matkapuhelimille. Näin voit soittaa ja lähettää tekstiviestejä kansainvälistä verkkovierailuyhteyttä käyttäen. Costalla on sopimukset kahden operaattorin kanssa: - MCP: Risteilyalukset Costa Diadema, Costa Fascinosa, Costa Fortuna, Costa neoRomantica, Costa neoRiviera, Costa Atlantica ja Costa Victoria - TELECOM: kaikki muut laivat Kun yhdistät laivan GSM-verkkoon, matkapuhelimesi näytössä näkyy “Laivan nimi”, “901.12"" tai ""MCP"" (tarkoittaen MCP) tai “TIM@SEA”, tai “901 26” tai “NOR 26” (tarkoittaen Telecom). GSM kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun laiva saapuu satamaan. Suosittelemme, että otat yhteyttä puhelinpalveluiden tarjoajaasi ennen matkalle lähtöä, sillä kansainvälisten puheluiden hinnat voivat olla hyvin korkeita ja ne kuuluvat harvoin matkapuhelinoperaattoreiden tarjoamiin paketteihin. FAKSI Jos haluat lähettää faksin laivalta, kysy lisätietoja asiakaspalvelusta. Faksipalvelu on maksullinen.

Benvenuti alla felicità al quadrato

Löydä parhaat elämykset ja tee Costa Cruise -risteilystäsi unohtumaton

Allaslounaalla pääset heti lomatunnelmaan

Hauskanpitoa koko yön tanssilattialla meren äärellä

Laivalla on myös virtuaalimaailman viihdettä

Tarjoamme herkullisia aterioita jokaiselle aamiaisesta päivälliseen

Kaikki on toteutettu sinun tarpeesi huomioon ottaen, erikoisruokavalioista suklaalähteeseen

Kokeile onneasi kasinolla

Mini Club ja Teen Club - paljon toimintaa pienille ja nuorille vieraillemme

Viihde, liikunta ja hyvinvointipalvelut laivalla: Valitse itsellesi parhaiten sopivat aktiviteetit

 

Bruno Barbierin laatima 12 ruokalajin päivällinen

The Voice of the sea - voit olla viihdeshow'n tähti

Pipsa Possu - suosituin ja rakastetuin possu

Me tarjoamme kaiken mitä lomalla tarvitaan

Valitse risteilykuukautesi

 
  •  
     
     

Näin varaat

JUTELLAAN

+39 010 4206099

Soita aina käytettävissä oleville asiantuntijoillemme
tai jätä soittopyyntö
yksityiskohdatMaanantaista perjantaihin klo 9.00–17.00

VARAA VERKOSSA

Kaikki Costan risteilyt, reitit ja elämykset löydät online.

 

Vietä lomasi