Costa Smeralda

Ihana Italia merellä

Costa smeralda syntyi, meri löysi ihanan italiansa

Costa Smeralda on alus, joka symboloi italialaista kauneutta, tyyliä ja vieraanvaraisuutta. Sen sisätilat on nimetty, ja niitä ovat inspiroineet kauniin Italiamme aukiot: laskeutuminen laivan perän leveitä portaita muistuttaa Piazza di Spagnasta ja kuljeskellessa pienissä putiikeissa, baareissa ja ravintoloissa tuntee maagisten paikkojen, kuten Trasteveren, eloisuuden, samalla kun saa nauttia ainutlaatuisesta merimaisemasta.
Unohtumaton kokemus, jonka voit jakaa rakkaittesi kanssa. Lisäarvoa antaa se, että risteilyalus on ympäristöystävällisyyden eturintamassa nesteytetyn maakaasun ja maailman puhtaimman polttoainejärjestelmän ansiosta.

Alus

Alus on Italiaa hienoimmillaan: se on paras mahdollinen ilmaus italialaisesta laadusta, tyylistä, lämpimästä vieraanvaraisuudesta, viihteestä ja gastronomiasta. Näkymä merelle on ainutlaatuinen, ja voit yhdessä rakkaittesi kanssa kokea monenlaisia uusia asioita.

Toiminta ja viihde

Kaikki ympärilläsi puhuttelee sinua hymyilyllään, peleillään ja toiminnallaan koko perheelle. Viihdetapahtumissa tilat muunnetaan uudenlaisiksi, vahvistamaan halua olla yhdessä.

Gastronomia

Perinteisesti aukio on paikka, jossa voi tavata ihmisiä, käydä kahvilla ja nauttia herkkuja. Ravintoloiden lisäksi monet tapahtumat ja kulinaariset tarjoilut merkitsevät todellista juhlaa kaikenikäisille herkkusuille.

Tekniikka

Vuorovaikutteisuus sekä sovellukset ja muut edistykselliset järjestelmät on ideoitu tarjoamaan asiakkaille tulevaisuuteen suunnattu digitaalinen kokemus. Costa Smeralda on täydellisen innovatiivinen laiva myös tekniikan suhteen.HYTIT

Voit ihailla Italian kauneimpia kaupunkeja omassa hytissäsi.

HYTTI, JOSSA TERASSI MERINÄKÖALALLA

Italialaiseen tyyliin ja muotoiluun yhdistyvät taiteen kaupungin ja niemimaan tunnetuimpien paikkojen olennaiset piirteet. Merelle päin avautuva kuisti ainutlaatuisessa maisemassa, jossa aallot loiskivat horisontissa, tekee Italian upeista näkymistä vieläkin vastustamattomammat.

Graafiset aiheet ja värit, joita on inspiroinut jokin kaupunki, antavat vastaavasti nimensä kannelle ja luovat kotoisan tunnelman.

Veranta lisää huoneen valoisuutta, mikä luo miellyttävän ja rentouttavan ympäristön kaikkina vuodenaikoina.

Sisustuksessa käytetyt tekstiilit ja esineet ovat italialaisten valmistajien tuottamia, jotta saataisiin aikaan aito ”Made in Italy” -kokemus.

Voit nauttia meren mystisyydestä ja sinitaivaan joka palasta luopumatta silti yksityisyydestäsi.

3.MARRASKUUTA 2019 – ensiesittelyssä Costa Smeralda

Ensiesittelyssä Costa Smeralda – uusin lippulaivamme, joka on kunnianosoitus italialaiselle tyylille ja lämmölle. Vain tälle neitsytmatkalle osallistuvilla on etuoikeus kokea upea ja ainutlaatuinen vesillelaskutilaisuus, jossa tämä ”merten kaunis Italia” toivotetaan tervetulleeksi vesille. Kyseessä on juhla, jonka emäntänä toimii kansainvälinen kuuluisuus ja jossa voit nähdä ilotulituksen Savonan taivaalla sekä nauttia viihteestä ja mahtavista illalliselämyksistä.
Voit valita Ambugo Vernissage -risteilyn, joka kulkee Rotterdamin, Lissabonin, Barcelonan ja Marseillen kautta Savonaan, jossa risteily päättyy 3.marraskuuta pidettävään suureen iltajuhlaan. Tai vaihtoehtoisesti voit osallistua ensin vesillelaskutilaisuuteen 3.marraskuuta ja sen jälkeen laivan neitsytmatkalle ympäri Välimerta. Jos haluat vain parasta, voit myös yhdistää molemmat risteilyt yhdeksi unohtumattomaksi matkaksi.

Beginning 21/10 Beginning 03/11

NAUTI LUMOUKSESTA

Koe määränpääsi jo ennen lähtöä

Tutustu Välimereen Costa Smeraldalla

Välimeren keinuttavat aallot odottavat sinua tarjoten sinulle viiden päivän kokemusrikkaan kierroksen seuraavissa historiallisesti ja kulttuurisesti merkittävissä kaupungeissa: Savona, Marseille, Barcelona ja Civitavecchia.

Löydä lisää

7 päivää rentoutumista, hyvää oloa, taidetta ja luontoa.

Riviera di Ponentesta Provenceen, Kataloniasta antiikin Centum Cellaeen, Etrurian porttiin, joka sijaitsee Latiumin rannikolla

Marseillen Vieux Portista Riviera spezzinaan, Ligurian Riviera di Levante -rannikon helmeen − voit nauttia Antonio Gaudìn visionäärisestä taiteesta ja Baleaarien kauniista rannoista.

Löydä lisää

Löydä kaikki laivastomme lähdöt!

Jos et ole tyytyväinen, hyvitämme koko risteilyn hinnan!
  •  
    INCLUSIEF VLUCHT!
    Afvaarten van januari 2017 tot maart 2017
  •  
    Al onze cruises in de Westelijke Middellandse Zee
     
​​

Seuraa Costa Smeraldan työpaikkailmoituksia mediagalleriamme kautta!

Tiesitkö, että...

Maakaasun käytön kärkijoukossa

Uudet Costa-laivat ovat maailmanlaajuisilla risteilymarkkinoilla ensimmäiset alukset, joissa käytetään nesteytettyä maakaasua (LNG) − maailman ”puhtainta” fossiilista polttoainetta – tuottamaan alusten kaiken tarvitseman energian, sekä satamissa että avomerellä. Tällä innovaatiolla saadaan vähennettyä merkittävästi pakokaasupäästöjä, tuetaan luonnonsuojelua ja saavutetaan Costa Cruises kestävän kehityksen mukaiset tavoitteet.

Costa Smeralda -konsortio ja Costa Cruises

Yhteistyötä koskeva ilmoitus perustuu italialaisen yrityksen ja Costa Smeralda -konsortion (www.consorziocostasmeralda.com) väliseen sopimukseen.
Tämä konsortio vastaa Sardinian turistialueiden kehityksestä ja mainonnasta ja on Costa Smeralda -tavaramerkin omistaja. Yhteishankkeeseen sisältyy lisäksi useita yhteisiä aloitteita, joista ilmoitetaan tulevien kuukausien aikana. Costa Smeralda on hyvin erityislaatuinen turistikohde, joka sijaitsee Sardinian koillisosassa. Se on yksi maailman kauneimmista ja ainutlaatuisimmista paikoista: Sardinian tämän rannikkoalueen maailmanlaajuinen johtava asema ainutlaatuisena turistikohteena perustuu sen luontoon, kulttuuriin ja erityispiirteisiin.

Adam Tihany, Costa Smeraldan sisustuspäällikkö ja innovaatiojohtaja

Adam D.Tihany on yksi sisustusalan kuuluisimpia kansainvälisiä suunnittelijoita. Hänen luomuksiaan ovat monet maailman upeimmat hotellit ja ravintolat, kuten Beverly Hills Los Angelesissa, Belmond Cipriani Veneziassa ja Mandarin Oriental Las Vegasissa.

Rakkauden hymni Italialle

”Vierasmaalaisten Italia on eräänlainen käsite: lempeitä oliivipuita kasvavia kumpuja, auringonvalossa kylpeviä antiikkisten monumenttien porrasaskelmia, valkoviiniä ja tuoreita tomaatteja. Italialaisten Italia on monimutkaisempi käsite: intohimoinen, intensiivinen ja täynnä ristiriitoja. Minun silmissäni Italian hienoin puoli on kansallinen ylpeys, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle, selittää Tihany. ”Alus on unelmien paikka, jossa aika näyttää hidastuvan. Siellä tyylikkyys on kuningas, kauneus kuningatar ja ihmisten mieli kykenevä muuttamaan maailmaa. Nämä ylpeyden, maun, ajan, tyylin ja hengen käsitteet ovat auttaneet meitä tuottamaan oman tulkintamme laivateemasta.

Erinomainen tiimi

Rockwell Groupin ja Jeffrey Beers Internationalin amerikkalaiset, Dordoni Architettin italialaiset ja Partner Ship Designin saksalaiset ovat kansainvälisen tutkimuksen ”Ihmeneloset”, joista muodostuu innovaatiojohtaja Adam D. Tihanyn haluama tiimi. Sen tehtävänä on luoda uuden Costa Smeralda -aluksen ulkomuoto hänen visioonsa mukaan Italian parhaista puolista.

Se on tulevaisuuteen suuntautuvaa tyytyväisyyttä

”On kysymys osallistumisesta Costan kanssa Italian kansallisylpeyden palauttamiseen. Kaikki haluavat osallistua siihen.”

TEKNINEN ERITTELY

Costa Smeralda

Vetoisuus:

182.700 t

Pituus:

337 m

Kansien määrä:

20

Hyttien määrä:

2.612

Ravintoloiden määrä:

11

Uima-altaiden määrä:

4

Suurin sallittu matkustajamäärä:

6.522

Henkilökunnan jäseniä:

1.​678

Risteilynopeus:

21,5 kn

Näin varaat

JUTELLAAN

+39 010 4206099

Soita aina käytettävissä oleville asiantuntijoillemme
tai jätä soittopyyntö
yksityiskohdatMaanantaista perjantaihin klo 9.00–17.00

VARAA VERKOSSA

Kaikki Costan risteilyt, reitit ja elämykset löydät online.

 

Vietä lomasi