​​​Costa Venezia​

Elämys toisensa jälkeen
 
 
SÄÄSTÄ NYT! 100 € retkirahaa
Varaa risteilysi + saa 100 € retkirahaa! Lue lisää täältä

Costa Venezia

Keulan osoittaessa itään, Venetsian historiallisille reiteille

Lähde mukaamme matkalle, jossa kaikki on uutta, jossa innovatiivinen mielemme ja lämmin italialainen vieraanvaraisuus näyttävät maailman sinulle uudesta näkökulmasta: mereltä.
Aistikas ja hienostunut tunnelma, joka tekee Venetsiasta täysin ainutlaatuisen, on matkakumppaninasi Costa Venezian, uuden aluksemme kannella, joka on omistettu Marco Polon ja Casanovan kotikaupungille.
Hemmottele itseäsi kaikilla uskomattomilla elämyksillä risteilyllä Euroopasta Kaukoitään, reitillä, jossa kauneus ja historia ympäröivät sinua kaikkialla kauppiaiden ja merirosvojen iänaikaisia reittejä seuraten.
Unohtumaton matka kolmen mantereen, neljän meren ja kahdeksantoista maan halki: Adrianmereltä Punaiselle merelle, Intiasta Singaporeen, Kiinasta Japanin rannikolle.

Koe laivan kannelta venetsian karnevaalien jännitys

 

Karnevaalit ovat Venetsian perinteikkäin tapahtuma, joka sisältää kaiken, mistä laguunikaupunki on kuuluisa: kulttuuri, historia, perinteet. Koko Venetsia elää karnevaaliaikaa Astu vain ulos ovesta ja olet juhlissa. Juhlissa, joista kaikki nauttivat. Kaksi viikkoa hauskanpitoa, hienoja pukuja, musiikkia ja ylenpalttisuutta. Naamio – tai “vòlto” Venetsian murteella – on taidemuoto ja antaa sinun siirtyä hulluun, hulvattomaan hauskanpidon maailmaan. Voit piilottaa todellisen olemuksesi naamion taakse ja olla vihdoinkin vapaasti se, joka haluat olla.

Costa Venezian kannella todellisten Venetsian karnevaalien kokemus elää koko vuoden!

​​

​​Miten teet varaukset

PUHUTAANKO

+39 010 4206099

Meidän eksperter oletko valmis
Tai kutsua takaisin
yksityiskohdatAsiantuntijamme ovat käytettävissäsi Maanantaista perjantaihin klo 9-17

 

Vietä lomasi

 

Oletko CostaClubin Jäsen? Tässä on muutamia tärkeitä tietoja sinulle Costa Venezia -risteilystä:
Näillä erikoisristeilyillä CostaClubin Ehtojen ja edellytysten mukaisesti CostaClubin Jäsenet ansaitsevat pisteitä risteilystä, aluksella tehdyistä ostoista ja mahdollisista lennoista. Aluksella Jäsenet saavat myös seuraavat erikoisedut:ALUKSELLA

Ambra

Acqua

Corallo

Perla

P. Oro

P. Diamante

CostaClub-hyttikortti #
CostaClubPoint
Suklaata hytissäsi gaalailtoina
Tervetulolahja #
Tervetulolahja, kun siirryt yhden tason ylöspäin °° #
CostaClub-lahja risteilyn päätteeksi
Ilmainen syntymäpäiväkakku ja studiossa otettu muotokuva #
CostaClub cocktail-juhla ja ilmainen valokuva
Ilmainen vesipullo hytissäsi (yksi risteilyn aikana)
Pullo kuohuviiniä hytissäsi (yksi risteilyn aikana)
Makeita hetkiä: erikoiskahvi ja kakkupala
Hedelmäkori ja pullo kuohuviiniä ^^
Erikoisruokailukokemus (ei saatavilla Vernissage risteilyllä, 3. maaliskuuta 2019)
Pisteet käytettäväksi aluksella # ^^^20 € 50 € 75 €
Kylpytakki, tossut (hytissä) ja kylpyhuonetarvikesetti
VIP-cocktailkutsut (ei saatavilla Vernissage risteilyllä, 3. maaliskuuta 2019)
Magic Bag -pesulapalvelu risteilyn lopuksi (vaatteet pestään ja viikataan) ° #
Koko päivä Giardino Veneziano, yksityis solariumalueella, ilmaiseksi (kun laiva on satamassa, voimassa myös yhdelle matkustajalle matkalla samassa hytissä) (ei saatavilla Vernissage risteilyllä, 3. maaliskuuta 2019)


# Jäsenetu. Kaikki edut, joita ei ole merkitty symbolilla #, ovat Jäsenille, ja ne voidaan jakaa samassa hytissä matkustavien henkilöiden kesken.
°° Vain 1 lahja annetaan ensimmäisellä kerralla, kun Jäsen siirtyy ylemmälle tasolle.
^^ 1 pullo kuohuviiniä, 1 hedelmäkori risteilyn aikana.
^^^ Ei sisällä palvelumaksua. Summat, joita on maksettu kuponkeja tai pisteitä käyttäen laivalla tehtyihin ostoksiin eivät oikeuta Jäseniä ansaitsemaan CostaClub-pisteitä.
Ei ole mahdollista pyytää Siirtoa tai Supersiirtoa parempaan hyttiin Costa Venezia -risteilyllä, jonka lähtöpäivä on 8. maaliskuuta 2019 ja/tai yksittäisillä etapeilla.
Costa Venezian alueelta toiselle matkaava risteilyllä, jonka lähtöpäivä on 8. maaliskuuta 2019, ei ole saatavissa "Stressittömien matkatavaroiden" etua Perla Diamante -jäsenille.
Nämä oikeudet ovat voimassa Costa Venezian Vernissage-risteilyllä 3. maaliskuuta 2019 ja Costa Venezian risteilyllä, maaliskuun 9. 2019, Triestestä Yokohamaan koko risteilylle tai risteilyn osalle.


Liity nyt mukaan