Samsara Spa

Et fristed for velvære med utsikt over havet

På Samsara Spa får gjestene en fullkommen velværeopplevelse og med følelse av foryngelse. Spaet har behandlingsformer fra hele verden som vekker opp sansene på nytt og starter en dyp forbindelse mellom kropp og sinn. Spaet er et paradis hvor tiden står stille; Det ideelle stedet for å roe seg ned og slappe av etter en spennende dag med utforsking av et nytt reisemål.

Cabine & suites

For gjester som ønsker en velværeopplevelse på havet som fortsetter utover spaet, er Samsara Lugarer and Suiter det perfekte alternativet. Foryngelse begynner med rolige, avslappende omgivelser, og gjestene som velger en kahytt i Samsara-klassen får en intim, elegant og eksklusiv opplevelse. Alle Samsara lugarene og suitene ligger i et eksklusivt område på båten innen Samsara Spa; En liten oase hvor en privat glassheis gir direkte tilgang til spaområdet. Hver detalj er designet med velvære i tankene, fra dusjfiltre og luksuriøse såper og kremer til økologisk bomullslaken, en putemeny og et herlig utvalg av te.

Samsara restaurant

For gjester som ønsker å prøve noe annerledes! I elegante omgivelser kombinerer Samsara-restauranten kreativiteten til Costa kokker med tradisjonelle ingredienser fra Stillehavet og Middelhavet. Friske smaker som gir vann i munnen og nyskapende retter, fulle av aromaer og dufter fra Asia og Sør-Amerika, men tilberedt med Middelhavsstilen på hjertet. Stillehavsfusjonsmenyen er en ekte eksplosjon av smaker!

Gym & Fitness

Costas toppmoderne treningsfasiliteter og gruppeklasser tilbyr en hyggelig måte å fylle seg med energi og balanse på under cruiset ditt. Fra daggry til solnedgang kan du velge en rekke treningsaktiviteter fra gruppe-yoga, pilates og sykling til skreddersydde vektløftingsøkter og personlig trening.

Thalassoterapi bad

De helbredende egenskapene til thalassoterapi-badene er anerkjente siden antikken. ved hver nedsenking opplever gjestene en energisk oppvekking av kroppens vitale energipunkter og en helt guddommelig muskelavslapping. Costa's thalassoterapi-bad er nøyaktig oppvarmet til kroppstemperaturen og beriket med salter fra Dødehavet.

Ansiktsbehandlinger

Huden er et av de mest dyrebare og delikate delene av kroppen. Den påvirkes av alt du gjør gjennom dagen. Regenererende ansiktsbehandlinger gir den perfekte beskyttelsen mot de harde elementene vi blir utsatt for til daglig. Costa Cruises tilbyr gjestene et bredt utvalg av ansiktsbehandlinger som fremmer en strålende og ungdommelig glød ved å forbedre hudvarmen fra innsiden. Blant de mest populære er kollagen- og hydraliftbehandlingene.

Terapeutisk massasje og nærende vikle

Massasje er en terapeutisk behandling som har blitt brukt til helbredelse og balanse siden antikken. Hver behandling, fra balinesisk massasje til aromasteinterapi og refleksologi, forbedrer energistrømmen og revitaliserer kroppen. Gjestene kan også velge mellom gode nærende omslag og dampende leirebad, som er de perfekte tilleggene for å forbedre de helbredende egenskaper av en massasje. Med en av disse behandlingene behøver gjestene bare å roe seg ned og slappe av.

Ayurverdic ritualer

Ayurvedisk massasje brukes til å gjenopprette fysisk og mental balanse og velvære. Alle områder av kroppen masseres med harmoniserende bevegelser, med tanke på de forskjellige elementene som de består av: luft, vann og ild. Gjester velger mellom ulike ritualer som Shirodhara og Shirobhyanga for å oppnå en ideell vei til indre balanse. Deretter kan du nyte en delikat ayurvedisk infusjon i det japanske terommet.

Salong og frisørsalong

Unn deg de gledene som følger med å ta vare på utseende ditt. Gi eksperthender lov til å oppdatere hårfrisyren din med en ny farge eller den perfekte barberingen. Blant de mest populære skjønnhets- og frisørbehandlingene er en utsøkt hodebunnsmassasje, samt manikyr og pedikyr - alt mens du har utsikt over det fantastiske blå havet.

Benvenuti alla felicità al quadrato

Löydä parhaat elämykset ja tee Costa Cruise -risteilystäsi unohtumaton

Allaslounaalla pääset heti lomatunnelmaan

Hauskanpitoa koko yön tanssilattialla meren äärellä

Laivalla on myös virtuaalimaailman viihdettä

Tarjoamme herkullisia aterioita jokaiselle aamiaisesta päivälliseen

Kaikki on toteutettu sinun tarpeesi huomioon ottaen, erikoisruokavalioista suklaalähteeseen

Kokeile onneasi kasinolla

Mini Club ja Teen Club - paljon toimintaa pienille ja nuorille vieraillemme

Viihde, liikunta ja hyvinvointipalvelut laivalla: Valitse itsellesi parhaiten sopivat aktiviteetit

 

Bruno Barbierin laatima 12 ruokalajin päivällinen

The Voice of the sea - voit olla viihdeshow'n tähti

Pipsa Possu - suosituin ja rakastetuin possu

Me tarjoamme kaiken mitä lomalla tarvitaan

Valitse risteilykuukautesi

 
  •  
     
     

Näin varaat

JUTELLAAN

+39 010 4206099

Soita aina käytettävissä oleville asiantuntijoillemme
tai jätä soittopyyntö
yksityiskohdatMaanantaista perjantaihin klo 9.00–17.00

VARAA VERKOSSA

Kaikki Costan risteilyt, reitit ja elämykset löydät online.

 

Vietä lomasi