​​

CostaTours! (Utflukter på land)

Over 2500 turer som viser deg det beste ved alle reisemål

COSTATOURS! (UTFLUKTER PÅ LAND) OVER HELE VERDEN

ETHVERT STOPP ER EN FERIE I FERIEN MED COSTA Det er så mange CostaTours!-utflukter at du er nødt til å finne den som er perfekt for deg. Gå til MyCosta for å velge blant det brede tilbudet av attraksjoner eller turer du garantert ønsker å oppleve i løpet av cruiset. Alle typer utflukter er tilgjengelig – for de eventyrlystne og sporty, for de shoppingglade og for de som ønsker tradisjonelle sightseeingturer. I tillegg kan du velge mellom en rekke avslappende turer hvor du kan oppleve den lokale naturen og kulturen (perfekt for både eldre og yngre gjester) eller mer energiske og sportsorienterte utflukter dersom du liker å være aktiv i ferien.

UNIKE OPPLEVELSER

PREMIUM COSTATOURS! – UNIKE UTFLUKTER SOM GJØR FERIEN TIL NOE HELT SPESIELT Våre utflukter tar deg med til de vakreste reisemålene i verden. Costa tilbyr tradisjonelle CostaTours! og lette turer som gir deg all den friheten du ønsker, sykkelturer for å utforske reisemålene på to hjul, og opplevelsesturer som viser deg hvordan livet virkelig er på de stedene du besøker. Vi anbefaler deg å kombinere turene med for eksempel mat- og vinturer for å få en smak av hva de beste lokale kjøkkenene har å tilby. Alle skipene våre tilbyr også Premium CostaTours! som gir deg et utvalg av de mest populære og best omtalte utfluktene for hvert reisemål og er reservert for små grupper på maks. 25 personer. Og hvis du ønsker å organisere din egen skreddersydde tur, kan du benytte deg av våre personlige utflukter som tilbyr de beste tjenestene kun for deg og reiseselskapet ditt og gir deg total uavhengighet slik at du kan utforske stedet i ditt eget tempo i stedet for tempoet i en større gruppe. Du kan velge hvilket transportmiddel du vil ha, f.eks. en luksusbil, en komfortabel minibuss, en moderne jeep, en eksklusiv yacht eller en elegant seilbåt. Du vil være den som bestemmer hva du skal gjøre og hvor mye tid du vil bruke på hvert besøk og reiserute.

Eco CostaTours!

RESPEKTFULL FERIE Ved å velge Costa Cruises kan du kombinere moro, avslapping og eventyr med en ansvarlig og mer miljøvennlig måte å reise på. En miljøutflukt i en beskyttet park eller en økologisk oase gir mulighet for fantastiske møter med naturen og uforglemmelige opplevelser! I tillegg kan du besøke disse stedene på en annen måte samtidig som du bruker transportmidler som har null miljøpåvirkning! En Eco CostaTour lar deg oppleve alle de fantastiske lokale tradisjoner på de stedene du besøker, samt støtte de menneskene du møter og bidra til å bevare kulturen deres på samme tid. Det er en god følelse å vite at du kan ha en unik opplevelse samtidig som du støtter den lokale utviklingen!
​​
​​

Benvenuti alla felicità al quadrato

Finn de beste opplevelsene som gjør ditt Costa Cruise unikt

En lunsj ved bassenget og det er umiddelbart ferie

Kos deg hele natten på dansegulvet ved sjøen

Det er også virtuell underholdning om bord

Fra frokost til middag – vi har deilige måltider for alle

Fra spesielle dietter til en sjokoladefontene – alt er skreddersydd til dine behov

Prøv lykken på kasinoet

Mini Club og Teen Club – massevis av aktiviteter for våre små gjester

Underholdning, sport og velvære om bord – finn den aktiviteten som passer deg best

 

Middagen med 12 retter fra Bruno Barbieri

The Voice of the Sea – din sjanse til å være midtpunktet i underholdningen

Peppa Gris – den mest populære og kjære grisen

Vi gir deg alt du trenger på ferie

Velg den måneden du vil dra på cruise

 
  •  
     
     
 

Hvordan bestille

LA OSS SNAKKE

+47 23 02 46 97

Ring våre eksperter som alltid er tilgjengelig
eller bli oppringt
Detaljer Mandag til fredag, kl. 09:00–17:00

BESTILL PÅ NETT

Oppdag alle cruiseturer, reiseruter og følelsen av Costa på nettet.

 

Del ferien

 
EMAIL
Med en venn
​​