Costa Smeralda

«Det vakre landet» på havet

Costa smeralda er født, og havet har funnet «det vakre landet».

Costa Smeralda er et skip som symboliserer skjønnhet, stil og italiensk gjestfrihet. Områdene på skipet har fått navn og henter inspirasjon fra rutene i «det vakre landet» i Italia:
Når du går ned den brede trappen i bakstavnen, føles det som du går til Piazza di Spagna og går gjennom butikker, barer og restauranter og ser glimt av folkelivet på magiske steder som Trastevere med havet som perspektiv.
En uforglemmelig opplevelse å dele med folk du er glad i. Og med en tilleggsverdi: Opplevelsen av et cruise som ligger i forkant når det gjelder å bevare miljøet, takket være maskiner som bruker naturgass – renest i verden.

Skipet

Det flotteste uttrykket for det beste ved Italia: kvalitet, stil, varme, gjestfrihet, underholdning og gastronomi. Et unikt perspektiv fra sjøen, i sentrum av nye opplevelser som kan deles med dem du er glad i.

Aktiviteter og underholdning

Alt rundt deg inspirerer til latter, leker og aktiviteter for hele familien. Underholdningen har blitt forbedret og gir nye områder og nye øyeblikk som utdyper ønsket om å være sammen.

Gastronomi

Plassen er et møtested der du kan ta en kaffe eller smake på noen delikatesser. I tillegg til restauranter blir mange anledninger og forskjellige kulinariske arrangementer til en sann fest for alle smaker og alle aldre.

Teknologi

Interaktivitet, avanserte apper og systemer som er laget for å gi en digital opplevelse rettet mot fremtiden. Costa Smeralda er et totalt nyskapende skip også når det gjelder teknologi.LUGARER

De vakreste italienske byene i rommet ditt.

LUGAR MED EN TERRASSE MED UTSIKT OVER SJØEN

En sammenføyning mellom 'Made in Italy' sin stil og design som fanger opp essensen av kunstens by og de mest berømte steder på halvøya. Italias fineste, som er gjort enda mer uimotståelig fra verandaen med utsikt over sjøen i en unik setting, med bølger som jager mot horisonten.

Bilder og farger som er inspirert av byen som gir navn til broen, skaper en atmosfære som føles som hjemme.

Lyset i rommet forsterkes av verandaen, som skaper en oase for velvære og avslapping i alle årstider.

Tekstilene og møblene er produsert av italienske selskaper for å skape en autentisk «Made in Italy»-opplevelse.

Når du snur deg mot det mystiske havet, kan du nyte alle deler av himmelen uforstyrret.

3 NOVEMBER 2019 – Costa Smeralda kommer

Costa Smeralda kommer – det nye flaggskipet i flåten, og en hyllest til italiensk stil og varme. Bare de som velger denne jomfrureisen, får sjansen til å oppleve den store lanseringsseremonien, en unik begivenhet for å ønske «Italias skjønnhet» velkommen. En fest med en eksepsjonell internasjonal vertinne, et fyrverkeri i himmelen over Savona, spesiell underholdning og fantastiske matopplevelser.
Du kan velge mellom Ambugo Vernissage-cruiset som reiser via Rotterdam, Lisboa, Barcelona og Marseille, og som deretter leder mot Savona for å avslutte med den store festen om kvelden den 3. november. Eller du kan velge å delta før lanseringen den 3. november, før du setter av sted på den første cruisereisen rundt Middelhavet. Og for de som ønsker det aller beste, kan du kombinere de to turene i ett uforglemmelig cruise.

Beginning 21/10 Beginning 03/11

LA DEG BLI TROLLBUNDET

Opplev destinasjonen din før du reiser

Oppdag Middelhavet med Costa Smeralda

Mare Nostrum vil omfavne og verne deg, og gi deg spenning på 5-dagersturen gjennom byer som er rike på historie og kultur: Savona, Marseille, Barcelona og Civitavecchia

Oppdag mer

7 dager med avslapping, velvære, kunst og natur

Fra vestkysten av Italia til Provence, fra Catalonia til det antikke Centum Cellae, til de etruskiske buer på Lazio-kysten

Fra den gamle havnen i Marseilles til Spezzina, perlen på den østlige liguriske rivieraen der den visjonære kunsten til Antoni Gaudì kan beundres, til de storslagne strendene i Balearene

Oppdag mer

Se alle avgangene for vår flåte!

Hvis du ikke er fornøyd gir vi deg pengene tilbake for hele ferien!
  •  
    INCLUSIEF VLUCHT!
    Afvaarten van januari 2017 tot maart 2017
  •  
    Al onze cruises in de Westelijke Middellandse Zee
     
​​

Følg jobber på Costa Smeralda via mediegalleriet vårt!

Visste du at…

I forkant når det gjelder bruk av naturlig brennstoff

De nye Costa-skipene vil være de første på det globale cruisemarkedet som bruker LNG (flytende naturgass), det reneste fossile brennstoffet i verden, til 100% energien sin både i havn og til sjøs. Dette er en nyskapning som fører til en betydelig reduksjon av eksosutslipp, og bidrar til et renere miljø og til innfrielse av Costa Cruisereisers bærekraftige målsettinger.

Costa Smeralda og Costa Cruisereiser Consortium

Denne annonseringen er resultat av en samarbeidsavtale mellom det italienske selskapet og Costa Cruisereiser Consortium (www.consorziocostasmeralda.com),
konsortiet som er ansvarlig for utvikling og promotering av hovedturistområdet Sardinia, og som er eier av Costa Smeralda-varemerket. Partnerskapet medfører også en rekke fellesinitiativ som vil bli annonsert i de kommende månedene. Costa Smeralda er en eksklusiv turistdestinasjon, lokalisert nordøst på Sardinia, en av de mest unike og vakre steder i verden: Natur, kultur og den spesielle naturen på denne stripen på Sardinia har gjort dette stedet til verdensledende innen turisme.

Adam Tihany, gjestfrihetsdesigner og kreativ direktør på Costa Smeralda

Adam D. Tihany er en av de mest berømte designerne innen gjesteindustrien. Han har designet noen av de mest prestisjefylte hotellene og restaurantene rundt om i verden, inkludert Beverly Hills i Los Angeles, Belmond Cipriani i Venezia og Mandarin Oriental i Las Vegas.

En kjærlighetssang til Italia

«Utlendingenes Italia er en oppfatning: de rullende bakkene med oliventrær, de solbelyste trappene til antikke monumenter, hvitvin og friske tomater. Italienernes Italia er mer komplisert: fullt av følelser, intenst og fullt av kontraster. I mine øyne er det flotteste ved Italia den nasjonale stoltheten som stammer fra tradisjonene som er overført fra generasjon til generasjon,» sier Tihany. «Det er et drømmested, der det virker som tiden går saktere.» Her er stil kongen og skjønnheten dronning, og følelsen til menneskene kan verden. Disse ideene – stolthet, smak, tid, stil og ånd – har hjulpet oss å levere en fortolkning av temaet for skipene.»

Et eksepsjonelt team

Amerikanere fra Rockwell Group og Jeffrey Beers International, italienere fra Dordoni Architetti og det tyske Partner Ship Design. Dette er de «fantastiske 4», identifisert gjennom internasjonale studier, som utgjør teamet som ble samlet av kreativ direktør Adam D. Thiany for å forme det nye skipet Costa Smeralda i samsvar med hans visjon av «det beste av Italia».

Det er en tilfredsstillelse som ser fremover mot fremtiden

«Dette betyr å delta med Costa i gjenreisingen av den nasjonale italienske stoltheten. Og alle ønsker å være der.»

SPESIFIKASJONER

Costa Smeralda

Bruttotonn:

182.700 t

Lengde:

337 m

Antall broer:

20

Antall lugarer:

2.612

Antall restauranter:

11

Antall bassenger:

4

Gjestekapasitet:

6.522

Mannskapskapasitet:

1.​678

Cruisehastighet:

21,5 kn

Hvordan bestille

LA OSS SNAKKE

+47 23 02 46 97

Ring våre eksperter som alltid er tilgjengelig
eller bli oppringt
Detaljer Mandag til fredag, kl. 09:00–17:00

BESTILL PÅ NETT

Oppdag alle cruiseturer, reiseruter og følelsen av Costa på nettet.

 

Del ferien

 
EMAIL
Med en venn