Costa Smeralda

 

Det nye flaggskipet i Costa Cruises-flåten er på vei Costa Smeralda

Costa Smeralda

Det nye flaggskipet vil få navnet Costa Smeralda, en hyllest til "Italias vakreste" og til et av de vakreste stedene i Middelhavet.
Costa Smeralda vil seile på turer til Middelhavets sanne hjerte og tilby en virkelig unik og innovativ ferieopplevelse.

100 % miljøvennlig

Banebrytende med sin bruk av naturgass

 

De nye Costa-skipene vil være de første på det internasjonale cruisemarkedet som bruker flytende naturgass (LNG), verdens "reneste" fossile drivstoff, til å produsere all sin energi både i havn og ute på havet. Denne innovative løsningen vil vesentlig redusere avgassutslippene og bidra til å beskytte miljøet og innfri Costa Cruises bærekraftsmål.

Costa Smeralda konsortium og Costa Cruises

 

Kunngjøringen følger fra en partnerskapsavtale mellom det italienske selskapet og Costa Smeralda konsortium (www.consorziocostasmeralda.com), som utvikler og markedsfører Sardinias hovedområde for turisme og eier merkenavnet 'Costa Smeralda'. Partnerskapet omfatter også en rekke felles initiativer som vil bli kunngjort i de kommende månedene. Costa Smeralda er en eksklusiv turistdestinasjon på nord-østlige Sardinia og er et av verdens vakreste og mest unike steder: naturen, kulturen og særpreget i denne delen av Sardinia har gitt området status som verdensledende innen turisme med høy kvalitet.

Italy's finest

"ITALY'S FINEST" - Under ledelse av kreativ direktør Adam D. Tihany hentet designteamet inspirasjon fra en innovativ tokning av skipets tema.
 

ADAM TIHANY

Hospitality Designer og kreativ direktør hos Costa Smeralda, er en av verdens mest berømte internasjonale designere innen hospitality. Hans signaturstil smykker noen av verdens prestisjetunge hoteller og restauranter, inkludert Beverly Hills i Los Angeles, Belmond Cipriani i Venezia og Mandarin Oriental i Las Vegas.

UTDRAG AV INTERVJU

"En kjærlighetshymne til Italia". Utlendinger har en oppfatning av Italia:
runde åser med oliventrær, de solkyssede trinnene på gamle monumenter, hvit vin og fersk tomatsaus. Italienernes "Italia" er mer kompleks enn det: det er lidenskapelig, intenst og fylt av kontraster. For meg er Italy's Finest en nasjonal stolthet som er gitt videre gjennom generasjoner", erklærte Tihany. "Det er et drømmeland hvor tiden ser ut til å gå langsommere. Hvor stil er kongen og skjønnhet er dronningen og menneskenes ånd kan endre verden. Disse ideene om stolthet, smak, tid, stil og ånd har bidratt til å skape vår fortolkning av skipets tema".

 

ET EKSEPSJONELT TEAM

Amerikanerne i Rockwell Group og Jeffrey Beers International, italienerne i Dordoni Architetti og tyskerne i Partner Ship Design. Disse internasjonale studioene er "Fantastic 4" som utgjør teamet som kreativ direktør Adam D. Tihany engasjerte for å bringe det nye skipet Costa Smeralde på høyde med visjonen for "Italy's finest".

UTDRAG AV INTERVJU

Det vil bringe stor tilfredshet i fremtiden:
"Dette handler om å gjøre vår del, sammen med Costa, for å gjenoprette Italias nasjonale stolthet. Og alle vil være en del av det."

Se alle avgangene for vår flåte!

Hvis du ikke er fornøyd gir vi deg pengene tilbake for hele ferien!
  •  
    INCLUSIEF VLUCHT!
    Afvaarten van januari 2017 tot maart 2017
  •  
    Al onze cruises in de Westelijke Middellandse Zee
     
​​

​​Slik bestiller du

LA OSS SNAKKE

+47 23 02 46 97

Våre eksperter er du klar
Eller bli oppringt
detaljer

BESTILL PÅ NETT

Oppdag alle cruiseturer, reiseruter og følelsen av Costa på nettet.

 

Del ferien

 
EMAIL
Med en venn