​​​Costa Venezia​

Den ene opplevelsen etter den andre
 

Costa Venezia

Med baugen mot øst, mot venezias historiske ruter

Bli med på en reise der alt er nytt, hvor vår innovative ånd og varme italienske gjestfrihet vil vise deg verden fra et annet utkikkspunkt: fra havet.
Den sensuelle, sofistikerte stemningen som gjør Venezia helt unik vil være ditt reiseselskap om bord på Costa Venezia, vårt nye skip som er dedikert til hjembyen til Marco Polo og Casanova.
Unn deg alle de utrolige opplevelsene på et cruise fra Europa til Det Fjerne Østen, på en reiserute hvor skjønnhet og historie omringer deg, der vi følger forsporene til kjøpmenn og pirater.
En uforglemmelig reise over tre kontinenter, fire hav og atten land: fra Adriaterhavet til Rødehavet, fra India til Singapore, fra Kina til Japans bredder.

​​Opplev stemningen under venezias karneval ombord

 

"Karnevalet er Venezias mest tradisjonelle begivenhet og innkapsler alt som lagunebyen er kjent for: kultur, historie, tradisjon. Det er karnevaltid overalt i Venezia. Bare gå ut av døren og du er med på festen. En fest som alle kan nyte. To uker med moro, utkledninger, musikk og full fest. Masken - eller ""vòlto"" i venetiansk - er en kunstform og lar deg gli inn i en gal, topsy-turvy verden med bare moro. Du kan skjule din virkelige identitet bak masken din og endelig føle deg fri til å være den du vil være.

Ombord på Costa Venezia lever opplevelsen av det ekte Venezia-karnevalet hele året rundt!"

​​

​​Slik bestiller du

LA OSS SNAKKE

+47 23 02 46 97

Våre eksperter er du klar
Eller bli oppringt
detaljer

 

Del ferien

 
EMAIL
Med en venn
 

Er du medlem av CostaClub? Her er noen viktige opplysninger for Costa Venezia cruiset ditt:
På disse spesielle cruisene, i henhold til CostaClubs vilkår og betingelser, vil CostaClub-medlemmer opptjene poeng for cruiset, kjøp ombord og eventuelle flyreiser. Ombord vil medlemmene også ha følgende spesielle privilegier:OM BORD

Ambra

Acqua

Corallo

Perla

P. Oro

P. Diamante

CostaClub lugarkort #
CostaClub Point
Sjokolade på lugaren din på gallakvelder
Velkomstgave #
Velkomstgave når du går opp et nivå °° #
CostaClub gave etter endt cruise
Gratis bursdagskake og portrettfoto på studio #
CostaClub cocktailparty og gratis foto
Gratis flaske vann på lugaren (én per cruise)
Flaske musserende vin på lugaren (én per cruise)
Søte øyeblikk: spesiell kaffe og kakestykke
Fruktkurv og en flaske musserende vin ^^
Spesiell middagsopplevelse (ikke tilgjengelig på Vernissagecruiset 3. mars 2019)
Kreditt for å bruke ombord # ^^^20 € 50 € 75 €
Badekåpe, tøfler (på lugaren) og baderomssett
VIP-cocktailselskap (ikke tilgjengelig på Vernissagecruiset 3. mars 2019)
Magic Bag-vaskeriservice på slutten av cruiset (klær vasket og brettet) ° #
En hel dag gratis i Giardino Veneziano, det private solariumområdet (når skipet ligger i havn, gjelder også for én person som reiser i samme lugar) # (ikke tilgjengelig for Vernissagecruiset 3. mars 2019)


# Medlemsfordeler. Alle rettigheter som ikke er merket med # er for medlemmer og kan deles med personer som reiser i samme lugar.
°° Kun 1 gave gis første gang et medlem flytter opp til et høyere nivå.
^^ 1 flaske musserende vin, 1 fruktkurv per cruise.
^^^ Eksklusive serviceavgift. Beløp som brukes ved hjelp av kuponger eller kreditter for kjøp ombord, berettiger ikke medlemmer til opptjening av CostaClub-poeng.
Det er ikke mulig å be om en oppgraderings- eller Superupgrade-lugar på Costa Venezia-cruise som avgår 8. mars 2019 og / eller for enkeltstrekninger.
På Costa Venezias reposisjoneringstur som avgår den 8. mars 2019, vil "Stressfri bagasje" -rettighetene til Perla Diamante-medlemmer ikke være tilgjengelig.
Disse fordelene gjelder for Vernissagecruiset på Costa Venezia 3. mars 2019 og for seilasen med Costa Venezia 9. mars 2019 fra Trieste og Yokohama, hele reisen eller enkelte etapper.


Bli medlem nå