Samsara Spa

En välmående fristad med havsutsikt

Hos Samsara Spa får gästerna en fullständigt underbar och uppfriskande hälsoupplevelse. Spaet erbjuder behandlingar från hela världen som skärper sinnena och fördjupar kopplingen mellan kropp och sinne. Spaet är ett paradis där tiden står stilla. Den perfekta platsen att koppla av efter en spännande dag med att utforska nästa resmål.

Cabine & suites

För gäster som vill ha en hälsouplevelse till havs som går bortom spaet är Samsara-hytter och -sviter perfekta. Behandlingen börjar med de lugna och rofyllda omgivningarna och gäster som väljer en Samsara-hytt får en intim, sofistikerad och exklusiv upplevelse. Alla Samsara-hytter och -sviter ligger i en exklusiv del av skeppet tillsammans med Samsara Spa. En liten oas där den privata glashissen leder direkt till spaområdet. Varje liten del är utformad för att skämma bort gästerna, från duschfiltren och de lyxiga tvålarna och lotionerna till de ekologiska bomullslakanen, kuddmenyn och vårt utsökta utbud av teer.

Samsara restaurant

För gäster som vill pröva på något annorlunda! Med sin eleganta inredning kombinerar Samsaras restaurang kreativiteten hos Costas kockar med traditionella ingredienser från Medelhavs- och Stillahavsköket. Friska, aptitretande smaker och innovativa rätter med smak av Asien och Sydamerika, men tillagade med Medelhavsköket i hjärtat. Den Stillahavsinspirerade fusionsmenyn är en verklig smakexplosion!

Gym & Fitness

Costas toppmoderna fitnessanläggningar och träningsgrupper erbjuder ett roligt sätt att hålla dig pigg och balanserad under kryssningen. Från morgon till kväll hålls en rad olika träningsaktiviteter som gruppyoga, pilates och cykling till skräddarsydda tyngdlyftningssessioner och personlig träning.

Thalassoterapi bad

De läkande effekterna med thalassoterapibad har varit kända sedan antiken. Med varje bad får gästerna en energikick till kroppens viktiga energipunkter och musklerna slappnar av. Costas thalassoterapibad är precist anpassade efter kroppstemperaturen och berikade med salt från Döda havet.

Ansiktsbehandlingar

Huden är en av kroppens dyrbaraste och känsligaste delar. Den påverkas av allt du gör under dagen. Läkande ansiktsbehandlingar är det perfekta skyddet mot allt slitage som den utsätts för dagligen. Costa Cruises erbjuder ett brett urval av ansiktsbehandlingar att välja mellan som ger en strålande och ungdomlig glöd samt gör huden friskare från insidan och ut. Några av de populäraste är kollagen- och Hydralift-behandlingarna.

Terapeutiska massage och närande sjal

Massage är en terapeutisk behandling som har används för att läka och balansera kroppen sedan antiken. Varje behandling, från balinesisk massage till aromstensbehandlingar och reflexologi, främjar energiflödet och återupplivar kroppen. Gästerna kan även välja från sköna och närande lindningar och ånglerbad, det perfekta tillskottet till de läkande effekterna från en massage. Med någon av dessa behandlingar kan gästerna slappna av och vila.

ayurverdiska ritualer

Ayurvediska ritualer används för att återställa den fysiska och mentala balansen samt välmående. Alla kroppens delar masseras med harmoniska rörelser som tar hänsyn till de olika elementen som de består av: luft, vatten och eld. Gästerna kan välja mellan ritualer som Shirodhara och Shirobhyanga för att uppnå sin egen perfekta väg till inre balans. Sedan kan du avnjuta en ayurvedisk infusion i det japanska terummet.

vårdssalong och frisörsalong

Unna dig själv de nöjen som kommer med att bry dig om ditt utseende. Låt experternas händer fräscha upp din hårstil med en ny frisyr, färg eller den perfekta rakningen. Bland de mest populära skönhets- och frisörbehandlingar är våra härliga hårbottensmassager samt manikyrer och pedikyrer – allt med utsikt över den magnifika böljan blå.

Benvenuti alla felicità al quadrato

Löydä parhaat elämykset ja tee Costa Cruise -risteilystäsi unohtumaton

Allaslounaalla pääset heti lomatunnelmaan

Hauskanpitoa koko yön tanssilattialla meren äärellä

Laivalla on myös virtuaalimaailman viihdettä

Tarjoamme herkullisia aterioita jokaiselle aamiaisesta päivälliseen

Kaikki on toteutettu sinun tarpeesi huomioon ottaen, erikoisruokavalioista suklaalähteeseen

Kokeile onneasi kasinolla

Mini Club ja Teen Club - paljon toimintaa pienille ja nuorille vieraillemme

Viihde, liikunta ja hyvinvointipalvelut laivalla: Valitse itsellesi parhaiten sopivat aktiviteetit

 

Bruno Barbierin laatima 12 ruokalajin päivällinen

The Voice of the sea - voit olla viihdeshow'n tähti

Pipsa Possu - suosituin ja rakastetuin possu

Me tarjoamme kaiken mitä lomalla tarvitaan

Valitse risteilykuukautesi

 
  •  
     
     

Näin varaat

JUTELLAAN

+39 010 4206099

Soita aina käytettävissä oleville asiantuntijoillemme
tai jätä soittopyyntö
yksityiskohdatMaanantaista perjantaihin klo 9.00–17.00

VARAA VERKOSSA

Kaikki Costan risteilyt, reitit ja elämykset löydät online.

 

Vietä lomasi