​​

CostaTours! (Utflykter på land)

Över 2 500 utflykter som visar det bästa av varje destination

COSTATOURS! (UTFLYKTER PÅ LAND) ÖVER HELA VÄRLDEN

MED COSTA ÄR VARJE STOPP EN SEMESTER I SIG Det finns så många CostaTours! att du säkert kommer att hitta en utflykt du gillar. Gå till MyCosta för att välja bland det breda utbudet av sevärdigheter eller utflykter som du vill uppleva under din kryssning. Det finns alla typer av utflykter: äventyr och sport, shopping och traditionella rundturer m.m. Du kan också välja från ett utbud av avkopplande utflykter där du kan upptäcka den lokala naturen och kulturen, vilket är perfekt för både våra äldre och yngre gäster. Dessutom finns det mer energiska och sportinriktade utflykter för människor som gillar en aktiv semester.

UNIKA UPPLEVELSER

PREMIUM COSTATOURS! : UNIKA UTFLYKTER SOM GÖR DIN SEMESTER SPECIELL Våra utflykter tar dig till de vackraste platserna i världen. Costa erbjuder traditionella CostaTours! samt Easy-utflykter som ger dig all den frihet du vill ha, cykelturer där du kan utforska resmål på två hjul, och Experience-utflykter som visar hur livet verkligen är på de platser som du besöker. Vi rekommenderar dig att du kombinerar dessa utflykter med till exempel mat- och vinturer så att du får uppleva de allra bästa lokala köken. Alla fartyg i vår flotta erbjuder även Premium CostaTours!: ett urval av de mest populära och högst rankade utflykterna för varje destination, reserverade för små grupper på högst 25 personer. Och om du själv vill organisera din egen skräddarsydda utflykt, erbjuder våra personliga utflykter de bästa tjänsterna bara för dig och ditt sällskap, vilket ger dig total självständighet och gör att du kan utforska i din egen takt. Du väljer själv vilket transportmedel som du föredrar: en lyxig bil, en bekväm minibuss, en modern jeep, en exklusiv yacht, eller kanske en elegant segelbåt... Du kommer att vara den som bestämmer vad som ska göras och hur mycket tid som ska spenderas på varje ställe.

Eco CostaTours!

MEDVETEN SEMESTER Genom att välja Costa Cruises kan du kombinera det roliga, avkopplande och äventyrliga med en kryssning med ett medvetet och mer miljövänligt sätt att resa. En ekoutflykt till naturskyddade områden som en park eller en ekologisk oas ger dig möjligheten att njuta av orörd natur och spännande platser! På en ekoutflykt besöker du med hjälp av transportmedel utan miljöpåverkan! Med 'Eco CostaTour' får du uppleva alla lokala traditioner på de platser som du besöker samtidigt som du får möjlighet att stödja de människor du möter samt hjälpa till att bevara deras kultur. Det är en fantastisk känsla att veta att du kan ha en unik upplevelse under din semester samtidigt som du kan stödja den lokala utvecklingen!
​​
​​

Benvenuti alla felicità al quadrato

Hitta de bästa upplevelserna för att göra din kryssning med Costa Cruises unik

En lunch vid poolen och det är genast semester

Ha kul hela natten på dansgolvet vid havet

C Wonder - ombord är underhållningen även virtuell

Från frukost till middag har vi utsökta rätter för alla

Från specialkost till en chokladfontän är allt anpassat efter dina behov

Prova din lycka på kasinot

Mini Club och Teen Club - massor av aktiviteter för våra små gäster

Underhållning, sport- och friskvård ombord: hitta den aktivitet som passar dig bäst

 

Middag med 12 rätter av Bruno Barbieri

The Voice of the Sea - du kommer att vara kvällens stjärna

Greta Gris - den mest populära och älskade grisen

Vi ger dig allt du behöver på semestern

Välj månad för din kryssning

Om du inte är nöjd kommer vi att återbetala hela semestern!
  •  
     
     
 

​​Så här bokar du

LÅT OSS PRATA

+46 08 5198 9514

Väre experter är redo
Eller bli oppringt
detaljer

BOKA ONLINE

Alla Costas kryssningar, resvägar och upplevelser som du kan upptäcka på nätet.

 

Dela din semester

 
EMAIL
Med en vän >
​​