Costa Smeralda

 

Costa Cruises nya flaggskepp är snart här

Costa Smeralda

Det nya flaggskeppet ska heta Costa Smeralda, vilket är en hyllning till "Italy´s Finest" och till en av de vackraste platserna i världen.
Costa Smeralda kommer att segla till Medelhavets pärlor och erbjuda en unik och innovativ semesterupplevelse.

100% miljövänligt

Ledande i sin användning av naturgas

 

Costas nya skepp kommer att vara de första på den internationella kryssningsmarknaden med att använda flytande naturgas (LNG), världens "renaste" fossila bränsle, för att producera all sin energi både i hamnar och till havs. Denna innovativa lösning kommer att markant reducera avgasutsläpp och därmed bidra till att skydda miljön och nå hållbarhetsmålen hos Costa Cruises.

Costa Smeralda Konsortium och Costa Cruises

 

Tillkännagivandet är en följd av en partneröverenskommelse mellan det italienska företaget och Costa Smeralda Konsortiet (www.consorziocostasmeralda.com), som utvecklar och marknadsför Sardinines främsta turistområde, samt är innehavare av varumärket "Costa Smeralda". Partnerskapet innebär även ett antal gemensamma initiativ, vilka kommer att offentliggöras över de kommande månaderna. Costa Smeralda är en exklusiv turistdestination på nordöstra Sardinien och är en av världens vackraste, mest unika platser: naturen, kulturen och kuststräckans särprägel har gett området en status som världsledare inom den högkvalitativa turismen.

Italy´s finest

"ITALY´S FINEST" - Under ledarskap av creative director Adam D. Tihany har designteamet hämtat inspiration från en innovativ utformning av skeppens tema.
 

ADAM TIHANY

Hospitality Designer och Creative Director hos Costa Smeralda.
Är en av världens mest kända designers inom turistbranschen. Med sin speciella stil har han designat några av världens mest ansedda hotell och restauranger, däribland Beverly Hills i Los Angeles, Belmond Cipriani i Venedig och Mandarin Oriental i Las Vegas.

UTDRAG UR INTERVJU

"Lov och beröm för Italien"
Turisternas bild av Italien kommer från vad vi traditionellt förväntar oss: böljande kullar med olivträd, solkyssta trappor till antika monument, vitt vin och färsk tomatsås. Italien som italienarna ser det är mycket mer komplext: det är passionerat, intensivt och fullt av kontraster. "För mig är Italy´s Finest synonymt med en nationell stolthet som har gått i arv genom generationerna", berättar Tihany. Det är ett drömlandskap, där allting verkar sakta ner. Där stil regerar tillsammans med skönhet och människors engagemang kan förändra världen. Dessa föreställningar om Stolthet, Smak, Tid, Stil och Engagemang hjälpte oss när vi skulle utforma skeppens tema.

 

ETT EXCEPTIONELLT TEAM

Amerikaner från Rockwell Group och Jeffrey Beers, italienare från Dordoni Architetti och tyskar från Partner Ship Design. Tillsammans utgör dessa internationella firmor "Fantastiska fyran", som Creative Director Adam D. Tihany sammanförde för att göra verklighet av det nya Costa Smeralda-skeppet med visionen "Italy´s Finest".

UTDRAG UR INTERVJU

Det här kommer att få fantastiska konsekvenser för framtiden
"Det här är vårt bidrag, tillsammans med Costa, till att återställa Italiens stolthet. Och det vill alla vara delaktiga i."

Se vår flottas alla avgångar

Om du inte är nöjd kommer vi att återbetala hela semestern!
  •  
    INCLUSIEF VLUCHT!
    Afvaarten van januari 2017 tot maart 2017
  •  
    Al onze cruises in de Westelijke Middellandse Zee
     
​​

​​Så här bokar du

LÅT OSS PRATA

+46 08 5198 9514

Väre experter är redo
Eller bli oppringt
detaljer

BOKA ONLINE

Alla Costas kryssningar, resvägar och upplevelser som du kan upptäcka på nätet.

 

Dela din semester

 
EMAIL
Med en vän >